Arbetsledare till Bohuslän/Älvsborg, Building Väst

Sista ansökningsdag: 2022-02-06 - Uddevalla

Ansök här

Arbetsledare till Bohuslän/Älvsborg, Building Väst

Vill Du vara med och vara delaktig i och bygga projekt i vår geografi, Bohuslän och Älvsborg?  Nu behöver vi utöka vårt team med arbetsledare och du kommer att arbeta med olika typer av husbyggnadsprojekt, till både privat och offentlig sektor, alltifrån bostäder, kontor, industri till skolor och vårdlokaler.

Rollen som Arbetsledare 

Som arbetsledare hos oss på NCC kommer du att vara placerad i något av våra projekt i vår geografi med tyngdpunkt på Trestadsregionen där du i samarbete med platschefen leder, fördelar och planerar arbetet inom tilldelade ansvarsområden i projektet. Till din hjälp har du även ett team med engagerade och kunniga yrkesmedarbetare och specialister som tillsammans med dig ser till att projekten genomförs på bästa tänkbara sätt utifrån ekonomi och framdrift.

Du deltar vid framtagning och uppföljning av tidplaner, beställer material och styr resurseffektivt, bland annat genom att samordna yrkesmedarbetarnas och underentreprenörernas arbeten. Vidare genomför du arbetsberedningar tillsammans med medarbetare i teamet och upprättar erfarenhetsåterföring från pågående och avslutade projekt i samråd med platschef. Du följer även upp aktiviteter kopplat till projektekonomi (stöd till PC) kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Vi på NCC har bra verktyg och arbetssätt som stödjer dig i arbetsledarrollen där du även fungerar som en viktig förebild när det gäller arbetet inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö. 

Vi jobbar i team där din roll i laget är att engagera och motivera genom delaktighet och på detta sätt nå de mål och deadlines som är uppsatta. Gruppen som du kommer arbeta med har lång erfarenhet inom området och ni stöttar och inspirerar varandra i arbetet och till utveckling. Vill du jobba i ett modernt företag, med god projektkultur, goda utvecklingsmöjligheter och ha bra balans mellan arbete och fritid? Då kommer du trivas hos oss!

Din profil

För att vara framgångsrik i den här rollen har du erfarenhet som entreprenör i en arbetsledande roll. Du behöver ha en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är van vid att arbeta med hus- eller bostadsprojekt och har erfarenhet och drivkraft att leda underentreprenörer och utvecklas.

Som person trivs du med att lösa problem, är lyhörd, gillar teamarbete och drivs av att försöka överträffa uppsatta mål. Vi ser även att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt att du inte räds ny teknik. Du har lätt för att skapa goda kontakter såväl internt som externt och stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper och din förmåga att samarbeta.

Ytterligare information

Tjänsterna är tillsvidare med initial placering på våra projekt antingen i Uddevalla, Kungälv, Tanum eller Trollhättan. Du kommer att tillhöra en produktionsgrupp i avdelning Building Väst som arbetar i hela Bohuslän, i huvudsak från Strömstad i norr ner till Kungälv i söder. Därav ser vi gärna att du bor inom angiven geografi.  Start enligt överenskommelse. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan

Tycker du att tjänsterna låter intressanta och vill veta mer? Kontakta då Produktionschef Thomas Tordebring på telefon 0706-82 81 66. För frågor kring rekryteringsprocessen når du HR-Specialist, Victoria på telefon 0790-787939.

Registrera din ansökan och ditt CV nedan, antingen med ditt CV eller Linkedinprofil, dock inte senare än 2022-02-06.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Sökord: arbetsledare, senior arbetsledare

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner:

Victoria Reeve
HR-Specialist Rekrytering
0790787939
victoria.reeve@ncc.se