KM-Ingenjör Mälarsjukhuset

Sista ansökningsdag: 2022-02-11 - Eskilstuna

Ansök här

NCC har sedan en tid tillbaka påbörjat nybyggnation av nytt akutsjukhus i Eskilstuna. Delprojekt E62 är en del avseende fastighetsutvecklingsprojektet på sjukhusen i Eskilstuna, Katrineholm och Nyköping. Projektet bedrivs mellan Region Sörmland och NCC Sverige AB i form av partnering. Projekt E62 består av nyproduktion av 45 000m2 akutvårdsbyggnad och präglas av utmaningar gällande logistik och av byggnadsteknik. Vi söker nu en erfaren KM-Ingenjör med eget ansvarsområde som brinner för att arbeta med Kvalitet-, Miljö- och Arbetsmiljöfrågor till vårt team.

 

Rollen som KM-Ingenjör 

Som KM-Ingenjör har du en viktig roll inom vår projektverksamhet där du kommer stötta, driva och bistå i arbetet inom Kvalitet och Miljö. Arbetet är till stor del operativt och du kommer stödja projektledningen praktiskt och administrativt i arbete med att planera, leda och hantera projektets aktiviteter gällande KM uppgifter och rapporterar till respektive platschefsorganisation. Det innebär bland annat upprättande av projektets planer, säkerställa interna och externa krav, genomföra skydds-, fukt- och kvalitetsronder samt följa upp egenkontroller och dokumentation. Du kommer även ta en aktiv roll i det systematiska KM-arbetet där du bidrar med att synliggöra krav, skapa struktur och förutsättningar för att leverera ett bra resultat. Du kommer att verka som projektets miljöansvarig.

Du kommer jobba i ett brett kontaktnät både internt inom projektet och externt. Vilket innebär att du kommer arbeta aktivt med att involvera olika funktioner i vad som behöver göras, där du med din kunskap är en värdefull resurs och stöd så att projektet bli framgångsrikt. Du kommer även samarbeta med liknande roller i våra systerprojekt för att på så sätt lära av varandra. Vi tror att du drivas av att hitta förbättringar som gör skillnad tillsammans med oss övriga i projektet.

Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet från arbete inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö med övervägande del mot produktionsrelaterad verksamhet inom byggbranschen. Du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du är en generalist där du har erfarenhet från samtliga discipliner och gärna har erfarenhet från arbete i större projekt. Har du erfarenhet från att ansvara för miljö sedan tidigare samt har relevant utbildning inom svensk miljölagstiftning så ser vi det som mycket meriterande.

Som person är du social och en god nätverkare som trivs med att ha stora kontaktytor såväl intern som externt. Vi lägger stor vikt vid att du är drivande, självgående, utvecklingsorienterad och ansvarsfull. För att lyckas i roller behöver du även ha en pedagogisk och kommunikativ förmåga där du på ett tydligt och självklart sätt får med dig din omgivning. Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs med att driva flera frågor parallellt och du gillar den administrativa delarna samt trivs med pulsen ute i produktionen. God svenska i tal och skrift är ett krav liksom körkort klass B.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på projektet Mälarsjukhuset E62 med tillhörighet till avdelning Västmanland/Sörmland. Under projekttiden kommer du främst arbeta på plats i Eskilstuna där du kommer att utföra merparten av din arbetstid. Arbete kommer utföras på andra platser inom avdelningen på sikt där avdelningen idag har andra byggprojekt så resor inom avdelningens geografi ingår.

 

 

Kontakt och ansökan

Tycker du tjänsten låter intressant? Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2022-02-11. För frågor kring rollen är du välkommen att kontakta Mats Tapper, Produktionschef E62, mats.tapper@ncc.se, tel. 0790-0787467

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: