Ställningsbyggare Skellefteå

Sista ansökningsdag: 2022-08-30 - Skellefteå

Ansök här

 

Dags för nya utmaningar? Vi söker Ställningsbyggare!

Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 350 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som erbjuder våra kunder, inom industri-och byggsektorn, tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Vi är en stor aktör på marknaden och med gott anseende. 

Skellefteå växer och det gör vi också. Vi söker nu flera erfarna ställningsbyggare.  

Som ställningsbyggare hos oss erbjuds du flera spännande möjligheter. Tillsammans med kunniga och engagerade kollegor kommer du att få arbeta på en stor variation av platser och projekt som t ex industrier, husbyggnationer, vägar, broar, vattenkraftverk, kyrkor. 
 

Det här förväntar vi oss av dig

Du är en erfaren ställningsbyggare med yrkesbevis och även gärna väderskyddsutbildning. Du behöver ha B-körkort.

Du är ansvarsfull, noggrann och arbetar effektivt med hög säkerhetsmedvetenhet. Du kan arbeta både självständigt och vara en bra lagspelare. Hos oss kommer du få samarbeta med människor från olika kulturer - såväl kollegor, kunder som underentreprenörer. 

Ett bra utfört arbete med hög kvalitet och bra service ger oss nya uppdrag och nya kunder.

Vi erbjuder

Du välkomnas till en företagskultur som bygger på goda värderingar och en stark gemenskap.  Vi har en vilja att lyckas och utveckla branschen. Vårt arbetsmiljö- och säkerhetsarbetet är centralt i allt vi gör. Vi vill erbjuda ett hållbart arbetsliv där alla våra medarbetare ska kunna arbeta säkert, med rätt kunskap och utbildning. Vi tror att det är en bidragande orsaker till att vi har så många nöjda medarbetare och kunder.

Som bolag vill vi spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.  

Ytterligare information

Arbetstiderna är mån-fre 07:00-16:00. Gå gärna in och läs mer om oss på www.bergnaset.se eller kika in hur vår vardag kan se ut på vår Facebook, Instagram eller LinkedIn. 

Kontakt och ansökan

Om du har frågor kan du ringa Produktionschef Kent Sundqvsit, +46765215233 eller HR Specialist Annika Lindbäck +46706753525.

Skicka in din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök snarast, dock senast 2022-08-30.

Välkommen med din ansökan!


Ansök här

Kontaktpersoner: