Senior Platschef E05 Korsvägen - Liseberg, Civil West

Sista ansökningsdag: 2022-01-23 - Göteborg

Ansök här

Senior Platschef E05 Korsvägen - Liseberg, Civil West 

Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Nu finns en möjlighet som senior platschef till vårt projekt E05 Korsvägen som är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg. Vi går in i nya spännande faser på flera produktionsplatser i projekt Korsvägen. Du kommer vara placerad på produktionsplats Liseberg där stora arbeten inom mark, grundläggning och betong pågår. Har du tidigare arbetat inom ett eller flera av dessa områden och gärna med stora och komplexa arbeten? Om du dessutom vill vara med i ett av Sveriges största och mest betydelsefulla infrastrukturprojekt ska du läsa vidare.

Projektet är ett samverkansprojekt där vi arbetar nära vår kund och involverar många yrkesgrupper. Som vår projektchef säger är det här ”Ett once in a lifetime projekt. Att bygga Korsvägen är ett unikt projekt i Sverige som görs i Göteborgs innerstad där vi möts av alla utmaningar som man kan stöta på i ett projekt på relativt kort tid som är miljömässigt rätt, hållbart och viktigt för Göteborgs framtid”.

Rollen som Platschef  

Som platschef arbetar du tillsammans med många aktörer såsom underentreprenörer, yrkesarbetare och kollegor för att driva projektet framåt. Som platschef koordinerar samt kommunicerar du med dessa aktörer på ett effektivt sätt. Du leder och fördelar arbetsuppgifter självständigt. Du är ytterst ansvarig till area och operation managers för projektplanering, resursanskaffning och genomförande avseende kvalitet, tid och ekonomi.

I projektet ansvarar du för produktionsplats Liseberg som är en av fem produktionsplatser i E05 Korsvägen. På Liseberg utförs ledningsomläggningar, broar, utgrävningar, undervattensbetong, djup grundläggning med spont, sekantpålar och markförstärkning samt jord- och bergschakt samt markkomplettering. Du är också ansvarig för att aktivt bidra till utveckling av personal samt att få teamet att arbeta mot gemensamma mål. Vi vill att du tycker om att leda och utveckla medarbetare såväl som verksamheten. Du bör vara affärsmässig med ett resultat och lönsamhetsfokus samt en förmåga att snabbt överblicka helheten och därav kunna planera och strukturera arbetet på ett effektivt sätt.

Vi jobbar i team där din roll i laget är att engagera och motivera genom delaktighet och på detta sätt nå de mål och deadlines som är uppsatta. Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas. Vill du jobba i ett internationellt projekt, lokalt? Då är detta rollen för dig!

Din profil

För att vara framgångsrik i detta projekt, som är stort och komplext, söker vi dig som har flera års erfarenhet från ledande befattning inom lite större anläggningsprojekt med fokus på mark-, grundläggning- eller betongarbeten. Vi tror att en framgångsrik Platschef skapar och upprätthåller en bra relation till sin kund, är en god ledare och har förmågan att samordna både egna resurser och våra underentreprenörer. Vi ser gärna att du har ett lösningsorienterat förhållningssätt, är en god problemlösare, trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verkar för en bra arbetsmiljö. Rollen som Platschef kräver att du är trygg i ledarrollen och även har förmågan att delegera och ställa krav. Ett krav är att du kan kommunicera väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Vidare har du kunskaper i entreprenadjuridik samt regelverk såsom AMA Anläggning, MER, AB04 samt ABT06.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Göteborg med start enligt överenskommelse. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan

Registrera din ansökan och ditt CV nedan, dock ej senare än 2022-01-23. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Frågor kring rekryteringsprocessen och rollen besvaras av Victoria Reeve HR-Specialist Rekrytering 0790–787939.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Sökord: platschef, senior platschef

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner:

Victoria Reeve
HR-Specialist Rekrytering
0790787939
victoria.reeve@ncc.se