Platschef Building Sydost

Sista ansökningsdag: 2022-01-31 - Jönköping

Ansök här

Platschef som gillar ordning och reda!

Vill du fortsätta utvecklas i din roll som platschef? Då är du välkommen till oss! Hos oss får du möjlighet att tillsammans med ditt team genomföra olika typer av spännande byggprojekt, alltifrån att bygga bostäder, skolor och sjukhus till kommersiella lokaler.

Vi behöver förstärka vår organisation i Jönköping då vi har flera pågående och kommande större projekt på orten. Vi har en stark position på marknaden i Jönköping med omnejd, och vi har för avsikt att behålla den även framöver. Hur gör vi då det? Jo, tillsammans med alla skickliga och kompetenta medarbetare. Vi är ett gott gäng som vet vad vi sysslar med, och vi välkomnar dig som vill vara en del av det och vara med att fortsätta bygga vårt team för nutida och framtida utmaningar och projekt

Hos oss slipper du att vara både platschef och arbetsledare, istället får du arbeta tillsammans med ett team av kompetenta kollegor exempelvis arbetsledare, projektingenjörer, projekteringsledare och installationsledare. När det gäller personalfrågor får du stöttning när du behöver av våra HR- kollegor. Du rapporterar till en av våra tre projektchefer.

Avdelning Building Sydost bedriver entreprenadverksamhet i Jönköping, Skaraborg, Kalmar och Karlskrona. Vi är ca 230 engagerade medarbetare.

Rollen som Platschef

Du kommer inneha det övergripande ansvaret för ett av våra projekt i Jönköping som du leder och driver i linje med NCC:s riktlinjer samt utifrån vår tidsplanering, ekonomi och mål för projektet. Hos oss har du även personalansvar för en grupp med yrkesmedarbetare. Projektet drivs i samverkan vilket kräver god samarbetsförmåga med interna såväl som externa parter. 

En annan viktig uppgift för dig blir att se till att det råder ordning och reda på din arbetsplats då detta underlättar för alla att nå de högt ställda krav och mål vi ställer för en säker arbetsmiljö. Vi tror dessutom att det även bidrar till en bättre kvalitet i det projektet vi överlämnar till kunden.

Vi vill vara en lärande organisation och har återkommande platschefsträffar där du får möjlighet att utbyta erfarenheter med dina kollegor. Vi strävar dessutom efter att arbeta med de senaste tekniska plattformarna inom digitalt byggande.

Din profil

Du är idag platschef och har förmodligen en examen som högskole- eller gymnasieingenjör med bygginriktning eller likvärdig utbildning. Vi ser även att du har minst ett par års erfarenhet från rollen som platschef. Du bör ha kunskap kring olika typer av kontraktsformer samt goda kunskaper i entreprenadjuridik.

Vi söker dig som trivs i rollen som ledare och som har förmågan att leda och fördela arbeten samt skapa motivation och engagemang bland dina medarbetare.

Som person är du affärsinriktad och kan driva en effektiv produktion. Du ser möjligheter när andra ser problem och motiveras av att tackla utmaningar. Vi förutsätter att du är duktig på att planera och organisera ditt arbete samt är bekväm med användningen av digitala hjälpmedel.  

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på projekt i Jönköpings kommun med omnejd.  Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan

Tycker du tjänsten låter intressant och vill veta mer når du Projektchef, Mats Larsson på telefon 0706 – 816116. Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du Monica Klersén, HR Specialist Rekrytering på 070-653 90 49. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt, dock senast den 31 januari 2022.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter och bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning. 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.  

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 


Ansök här

Kontaktpersoner: