Arbetsledare Building Sydost

Sista ansökningsdag: 2022-01-31 - Kalmar

Ansök här

Arbetsledare nyproduktion

Det går bra för oss! Vi behöver nu utöka vår verksamhet i Kalmar med en kvalificerad arbetsledare som verkligen trivs i sin roll som arbetsledare och som gillar pulsen ute i produktionen. Vill du dessutom arbeta med större projekt inom antingen bostäder eller kommersiella fastigheter vill vi gärna ta en dialog med dig för att berätta vad vi på NCC kan erbjuda dig i form av god arbetsmiljö och kompetenta kollegor.

Vi behöver förstärka vår organisation i Kalmar och Karlskrona då vi har flera pågående och kommande större projekt på orterna. Hur löser vi detta då? Jo, tillsammans med alla skickliga och kompetenta medarbetare. Vi är ett gott gäng som vet vad vi sysslar med, och vi välkomnar dig som vill vara en del av det och vara med att fortsätta bygga vårt team för nutida och framtida utmaningar och projekt.

Building Sydost bedriver entreprenadverksamhet i Skaraborgs- Jönköpings- Blekinge- och Kalmar län Vi är ca 230 engagerade medarbetare som bygger och renoverar allt ifrån kommersiella byggnader, skolor och sjukhus till bostäder.

Rollen som Arbetsledare

Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande arbete med eget ansvar. I samarbete med platschefen och andra arbetsledare planerar och leder du det dagliga arbetet framåt, deltar vid framtagande av och följer upp tidplaner, utför arbetsberedningar tillsammans med andra i teamet, fördelar resurser och följer upp att vi håller det vi lovat. Du medverkar även aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande.

Du ingår i ett team bestående av platschef, arbetsledare, projektingenjör, projektinköpare, projektchef samt våra egna yrkesarbetare. Din närmaste chef blir en av våra två Projektchefer.

Vi har återkommande nätverksträffar med våra arbetsledare för att ni ska kunna dela erfarenhet. Om du vill har du även möjligheten att ta en mer framträdande roll i nätverket och eller kanske vara mentor för våra yngre kollegor vilket gör din roll lite bredare.

Din Profil

Idag arbetar du som arbetsledare och har minst fem års erfarenhet från att ha arbetat med nyproduktion av hus. Du har dessutom varit med och byggt hus från 75 Mkr och uppåt samt drivit byggnation av platsgjutna stommar. 

Du är van vid prognosarbete och arbetar proaktivt med effektivisering och förbättringar av projektets ekonomi och framdrift samt genomför självständigt och ansvarar för arbetsberedning i projekten. 

Som arbetsledare förstår du vikten av att finnas nära produktion och samtidigt ha ett nära samarbete med övriga inblandande inklusive alla UE. Vi behöver en drivande person som vill komma till avslut och som trivs med att leda och stötta andra i deras arbete men som även kan sätta ner foten när så krävs.  Du har en god kommunikativ förmåga så att du når ut med dina tankar och idéer men även lyssnar på dina medarbetare. Du motiveras av att hitta lösningar och gillar ordning och reda. 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Kalmar eller Karlskrona.  Körkort och tillgång till bil erfordras. Tjänsten är tillgänglig enligt överenskommelse.  Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan

Tycker du tjänsten låter intressant och vill veta mer når du Projektchef Jan-Ola Östberg på telefon 076-945 42 48 eller Jesper Linnér på telefon 070-189 21 24. Har du frågor kring rekryterings-processen når du Monica Klersén, HR Specialist Rekrytering på 070-653 90 49. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt, dock senast den 31 januari 2022.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.  

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 


Ansök här

Kontaktpersoner: