Projektingenjör Building Sydost

Sista ansökningsdag: 2022-01-31 - Jönköping

Ansök här

Projektingenjör med fokus på projekt- och kostnadsstyrning

Här är en roll för dig som trivs med att arbeta nära verksamheten, som gillar att ha koll på både siffror och tidsplanering och som vill vara med och påverka ett projekts ekonomi och planering.

Vi behöver förstärka vår organisation i Jönköping då vi har flera pågående och kommande större projekt på orten. Vi har en stark position på marknaden i Jönköping med omnejd, och vi har för avsikt att behålla den även framöver. Hur gör vi då det? Jo, tillsammans med alla skickliga och kompetenta medarbetare. Vi är ett gott gäng som vet vad vi sysslar med och som välkomnar dig som vill vara med och fortsätta bygga vårt team för nutida och framtida utmaningar och projekt.

Building Sydost bedriver entreprenadverksamhet i Skaraborgs- Jönköpings- Blekinge- och Kalmar län Vi är ca 230 engagerade medarbetare som bygger och renoverar allt ifrån kommersiella byggnader till sjukhus och bostäder. Du kommer att rapportera till en av våra tre projektchefer.

Rollen som Projektingenjör

Projektingenjören är en av nyckelspelarna gällande projektstyrning då du stöttar så väl platschefen, som projektchefen kring upprättande av exempelvis tidplan- och ekonomiavstämningar, prognoser, produktionskalkyler, kvalitets- och miljöfrågor, ÄTA-hanteringar samt följer upp kontraktshandlingar och styrande dokument.

Du kommer att arbeta tillsammans med ett team av kompetenta kollegor exempelvis arbetsledare, platschef, projektchef och projektinköpare. I rollen ingår även kund- och leverantörskontakter. Beroende på projektens storlek och komplexitet kommer du att stötta ett eller flera projekt samtidigt. Merparten av din tid kommer du att sitta på något av platskontoren då närheten till platsledningen och resten av produktionen är värdefull för både dig och verksamheten.

Du kommer även att ha regelbunden kontakt med våra andra projektingenjörer på avdelningen för att dela erfarenheter och utvecklas.

Din Profil

Du har en byggteknisk eller annan relevant utbildning. Idag arbetar du sannolikt som entreprenad-/projektingenjör, arbetsledare eller platschef.

Du har god kännedom av kostnadsstyrning, projektekonomi och projektplanering. Förmågan att både överblicka helheten samt gå ner och analysera detaljerna när så krävs samt planera på både lång och kort sikt är egenskaper du behöver ha.

Det är viktigt att du trivs med att arbeta i team men när så krävs även kan arbeta självständigt och driva dina projekt. Du vill arbeta nära produktionen och kan arbeta med flera projekt samtidigt.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i Jönköping. B-körkort är ett krav.

Kontakt och ansökan

Tycker du tjänsten låter intressant och vill veta mer når du Projektchef Roger Norén på 070-346 52 83. Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du Monica Klersén, HR Specialist Rekrytering på 070-653 90 49. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt, dock senast den 31 januari 2022.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter och bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning. Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.  

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 


Ansök här

Kontaktpersoner: