Junior kommunikatör

Sista ansökningsdag: 2022-01-23 - Solna

Ansök här

Är du kommunikatör med ett par års erfarenhet och intresse av kommunikationsprojekt?

Då kan det bli du som kompletterar vårt team ytterligare. Du kommer att ansvara för kommunikation i projektform som omfattar allt från större strategiska kommunikationsutmaningar av komplexa frågeställningar till snabbare kommunikationsinsatser, såväl mot interna som externa målgrupper.

 

Rollen som junior kommunikatör  

Du tycker om att genomföra kommunikationsinsatser för många olika målgrupper och med komplexa budskap. Vissa projekt är också mindre och med kortare leveranstider, så du är ofta involverad i olika former av kommunikationsinsatser parallellt.

Arbetsuppgifterna inkluderar att

  • planera, genomföra, driva och följa upp kommunikationsprojekt tillsammans med interna och externa intressenter
  • skriva nyheter och annan kommunikation för interna / externa plattformar
  • rådgivning och stöd inom organisationen i kommunikationsfrågor
  • producera egen film, samt projektleda externt producerat filminnehåll, inom ramen för egna kommunikationsinsatser.

Du ingår i ett team av kunniga medarbetare som driver olika projekt, där vi stödjer varandra och följer upp projekten tillsammans för bästa utfall och effektivitet. 

 

Din profil 

Som person är du driven och levererar dina projekt med fokus på de satta målen. Du är bra på att avgränsa, effektivt driva och slutföra dina projekt, samt är tydlig i din kommunikation. Vi tror att du har arbetat i en kunskapsintensiv eller teknisk bransch tidigare, gärna från en kommunikationsavdelning i en större organisation eller från byrå. Du testar gärna nya sätt att kommunicera och ser film som en naturlig del i en kommunikatörs verktygslåda.

Du har en relevant utbildning och ett par års erfarenhet som kommunikatör. Du är en god skribent och hanterar såväl engelska som svenska flytande i både tal och skrift.

 

Ytterligare information

Du kommer att vara en del av Brand Operations inom Group Communications och rapporterar till Head of Projects & Editorial. Tjänsten är tillsvidare med placerad på NCC:s huvudkontor i Solna, Stockholm. Tjänsten innebär fåtal tjänsteresor per år. Vår förhoppning är att du kan starta din anställning så snart som möjligt. Vi genomför bakgrundskontroll i enlighet med NCC:s säkerhetsrutiner. 

 

Kontakt och ansökan

För ytterligare information kontakta: Åsa Shishoo, Head of Brand Operations, asa.shishoo@ncc.se / 079-065 92 73.

För mer information om NCC, besök gärna vår hemsida www.ncc.se

Registrera ditt personliga brev och CV nedan senast 2022-01-23. Urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Om oss 

På NCC kommer du att ingå i en kunskapsbaserad organisation och arbeta i nära samarbete med kollegor som också vill lära sig, dela kunskap och överträffa tidigare resultat. NCC är ett företag som styrs av gemensamma värderingar och beteenden som bidrar till ett tryggt, hälsosamt, inkluderande och givande arbetsliv för våra medarbetare och till en stark utveckling av vår verksamhet till förmån för våra kunder och andra intressenter. NCC värdesätter den kunskap och erfarenhet det ger att ha medarbetare med olika bakgrund och kompetens.

NCC är ett av de ledande byggföretagen i Norden. Som expert på att driva komplexa byggprocesser bidrar NCC till byggande som har en positiv inverkan på kunderna och på samhällets utveckling i stort. Verksamheten omfattar kommersiell fastighetsutveckling, bygg- och infrastrukturprojekt samt produktion av asfalt och stenmaterial. 2020 omsatte NCC ca 54 miljarder SEK och hade 14 500 anställda. NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: