Operation Manager NCC - Är du vår nya chef till Arlanda asfaltverk?

Sista ansökningsdag: 2022-02-28 - Sigtuna

Ansök här

Operation Manager - Är du vår nya chef till Arlanda asfaltverk?

Affärsområdet NCC Industry tillverkar asfalt i en rad olika kvaliteter och med olika egenskaper, dels standardprodukter, dels specialprodukter och vi finns över hela landet. Produkterna är lämpliga för allt från gårdar och cykelvägar till motorvägar och flygplatser.

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna och vi arbetar kontinuerligt för att minska branschens miljöpåverkan och utvecklar hållbara, kostnadseffektiva vägar inför framtiden.

Lågenergiasfalten NCC Green Asphalt, är en av många miljöanpassade produkter som NCC har utvecklat de senaste åren. I kombination med NCC Green Fuel, där vi ersätter fossila bränsle i asfaltproduktionen med förnyelsebar energi, kan vi minska koldioxidutsläppen med upp till 80%.

Låter detta intressant? Vill du vara med på vår framtida resa? I sådana fall råder vi dig verkligen att söka denna tjänst som Operation Manager till vårt asfaltverk i Arlanda. Här kommer du att ansvara för vår verksamhet gällande produktion, ekonomi och personal.

Rollen som Operation Manager

Som Operation Manager är du ansvarig och delaktig i hela processen från produktionsplanering till leverans och uppföljning. Du arbetar nära kunden genom hela skeendet och ser till att vi håller vad vi lovar avseende kvalitet, ekonomi och tid samt är den som ansvarar för arbetsmiljöfrågorna på asfaltverket. Du arbetar nära yrkemedarbetare där ni driver affären framåt och där ni tillsammans i gruppen arbetar mot gemensamma mål. Arbetet sker även i nära samarbete med Area Manager, Operation Managers och Operation Specialists i din Area.

Det är en självklarhet för dig att kommunicera och leva efter NCC:s strategier och våra värderingar Ärlighet, Respekt och Tillit samt våra Star behaviors som är ett komplement till våra värderingar.

Din profil

Vi söker dig som har kunskap om tillverkning av asfalt, bygg- och/eller mark och anläggning, gärna från en ledande roll när det gäller både små och medelstora anläggningsprojekt till exempel inom beläggning av asfalt och/eller mark. Du har flerårig erfarenhet från arbete i produktion och har exempelvis jobbat som platschef eller som självgående arbetsledare med stort eget ansvar.

Som person är du drivande och har förmåga att se affärsmöjligheter och lönsamhet i den verksamhet vi bedriver. Det är av stor vikt att du har förmågan att överblicka helheten och är duktig på att planera, organisera och prioritera. Vidare är du trygg i rollen som ledare, har ett tydligt och kommunikativt ledarskap med en stark vilja av att lyckas tillsammans samt alltid verka för en god arbetsmiljö.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Placering i Arlanda på vårt asfaltverk. B-körkort är ett krav.

 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Area Manager Jonas Törnå på telefon 079 072 70 54 eller Operation Manager Marcus Jansson på telefon 076 136 87 11.

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 28/2.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater.

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: