Projektingenjör Building Stora Projekt

Sista ansökningsdag: 2022-02-28 - Tidaholm

Ansök här

Projektingenjör med fokus på projekt- och kostnadsstyrning till Stora Projekt i Tidaholm

NCC har fått förmånen att bygga om och till flera Anstalter i Skaraborg tillsammans med Specialfastigheter. Detta är stora byggprojekt med säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalterna byggs om för att bli mer ändamålsenliga. Vi söker nu efter en projektingenjör inom bygg som söker en utmanande roll med goda utvecklingsmöjligheter till vårt team i Tidaholm.

 

Rollen som projektingenjör

Projektingenjören är en av nyckelspelarna gällande projektstyrning då du stöttar så väl platscheferna, som projektchefen kring upprättande av exempelvis tidplan- och ekonomiavstämningar, prognoser, produktionskalkyler, kvalitets- och miljöfrågor, ÄTA-hanteringar samt följer upp kontraktshandlingar och styrande dokument. Du kommer att arbeta tillsammans med andra projektingengörer i ett team av kompetenta kollegor exempelvis arbetsledare, platschefer, projektchefer och projektinköpare. I rollen ingår även kund- och leverantörskontakter. Beroende på projektens storlek och komplexitet kommer du att stötta en eller flera etapper inom projektet samtidigt. Merparten av din tid kommer du att sitta på något av satelitkontoren då närheten till platsledningen och resten av produktionen är värdefull för både dig och verksamheten. Du kommer även att ha regelbunden kontakt med våra andra projektingenjörer inom projektet men även inom avdelningen för att på så sätt dela erfarenheter och utvecklas tillsammans.

Din profil

Du har en byggteknisk eller annan relevant utbildning. Idag arbetar du sannolikt som entreprenad-/projektingenjör eller arbetsledare. Du har god kännedom av kostnadsstyrning, projektekonomi och projektplanering. Du har förmågan att både överblicka helheten samt gå ner och analysera detaljerna när så krävs samt planera på både lång och kort sikt. Du trivs med att arbeta i team men när så krävs även arbeta självständigt och driva dina projekt. Du vill arbeta nära produktionen och kan arbeta med flera delar samtidigt. Du behärskar svenska i tal och skrift. Körkort B är krav för tjänsten.

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placering på projektkontoret i Tidaholm och påbörjas med 6 månaders provanställning. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur och projektets krav. 

Kontakt och ansökan

Tycker du tjänsten låter intressant? Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2022-02-28. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ida Davidsson, HR Partner via e-mail: ida.davidsson@ncc.se, tel. 0700-204329

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: