Arbetsledare Logistik Building Stora Projekt

Sista ansökningsdag: 2022-02-28 - Tidaholm

Ansök här

Arbetsledare Logistik Building Stora Projekt Tidaholm

NCC har fått förmånen att bygga om och till flera Anstalter i Skaraborg tillsammans med Specialfastigheter. Detta är stora byggprojekt med säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalterna byggs om för att bli mer ändamålsenliga. Vi söker nu efter en Arbetsledare inom logistik som söker en utmanande roll med goda utvecklingsmöjligheter till vårt team i Tidaholm.

 

Rollen som Arbetsledare inom logistik

Som arbetsledare kommer du att vara placerad i på vårt megaprojekt i Tidaholm där du i samarbete med platschefen och ytterligare arbetsledare leder, fördelar och planerar arbetet inom tilldelade ansvarsområdet logistik i projektet. Till din hjälp har du även ett team med engagerade och kunniga yrkesmedarbetare och specialister som tillsammans med dig ser till att projektet genomförs på bästa tänkbara sätt utifrån ekonomi och framdrift.

Du deltar vid framtagning och uppföljning av tidplaner, hanterar samordning av UE, genomför arbetsberedningar tillsammans med medarbetare i teamet och utvecklar logistikarbetet i samråd med platschefen. 

Ett av dina viktigaste uppdrag består i att involvera och coacha våra yrkesarbetare och UE för att få ut maximalt av både individen och teamet!

Din profil

Vi söker nu dig som har tidigare produktionserfarenhet som arbetsledare. Du är van vid att arbeta med hus- eller bostadsprojekt eller annan närliggande tjänst inom produktion/logistik. Vi ser gärna att du har en byggteknisk utbildning på gymnasienivå, YH-utbildning eller högskoleutbildning inom byggteknik. Körkort klass B är krav för tjänsten. Som person är du positiv, ansvarsfull, ordningsam och brinner för ditt arbete ute i produktionen. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang samt drivkraft. Som person trivs du med att lösa problem, är lyhörd, gillar teamarbete och drivs av att försöka överträffa uppsatta mål. Vi ser även att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt att du inte räds ny teknik. God svenska i tal och skrift är ett krav.

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placering på projektkontoret i Tidaholm och påbörjas med 6 månaders provanställning. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur och projektets krav. 

Kontakt och ansökan

Tycker du tjänsten låter intressant? Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2022-02-28. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ida Davidsson, HR Partner via e-mail: ida.davidsson@ncc.se, tel. 0700-204329

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: