Installationsledare Building Stora Projekt

Sista ansökningsdag: 2022-02-28 - Tidaholm

Ansök här

Installationsledare till Stora projekt i Tidaholm

NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalten i Tidaholm tillsammans med Specialfastigheter. Detta är ett stort och komplext projekt med hög säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalten byggs om för att bli mer ändamålsenlig och få fler platser. Till projektet söker vi nu en installationsledare som blir en viktig del i vårt team som tillsammans arbetar med att skapa förutsättningar för ett framgångsrikt byggprojekt.

Rollen som Installationsledare

Hos oss väntar ett omväxlande arbete där du tillsammans med dina kollegor driver ett spännande projekt från start till mål. Som installationsledare leder och arbetar du tätt tillsammans med såväl interna som externa resurser för att säkerställa installationslösningarna i projektets alla skeden. Du deltar aktivt i anbuds- och systemskeden tidigt i projektet fram till produktionsstart samt som stöd under hela produktionen från start till överlämnandet till kund. Du kommer bl.a arbeta med systemlösningar, kostnads- och investeringskalkyler, projekteringskalkyler, projekteringsledning samt upphandling och samordning av installationsentreprenader.  Arbetet handlar mycket om att hitta de bästa tekniska och ekonomiska lösningarna för projektet och kunden där du bidrar med fördjupad kunskap om tekniska installationer i nära samarbete med projekteringsledare, kalkylspecialist, inköpare och övriga i organisationen. I rollen som installationsledare kommer du att vara en nyckelperson för hantering av installationsfrågor i projektet och samarbeta tätt ihop med installationsledaren i vårt systerprojekt i Mariestad för att kunna lära av varandra och utveckla båda projekten framåt inom installationsleding. Vi erbjuder dig arbete i en miljö med hög teknisk kompetens, nytänkande och närhet till produktionen samt goda utvecklingsmöjligheter inom ett stort byggbolag. Utöver detta väntar en trygg och modern organisation samt möjlighet att arbeta med de senaste tekniska plattformarna. Vi jobbar i samverkan med kund och utformar projektet utifrån gemensamma målsättningar.  

Din profil

Du har minst tre års arbetslivserfarenhet inom ventilation, VS, Styr & regler eller el och har du även en byggteknisk utbildning ser vi detta som mycket meriterande. Vi ser gärna sökande med erfarenhet från entreprenad, konsult/entreprenör eller industribranschen med stort intresse för produktionsfrågor. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att ta fram systemförslag, skisser och kortfattande beskrivningar samt kalkyler och anbud. Som person är du idérik, kreativ och har en stark drivkraft att driva projekt framåt. Du är flexibel och trivs med att arbeta i team samtidigt som du kan arbeta självständigt och strukturerat. Som installationsledare ser vi att du är nyfiken, innovativ och använder dina egenskaper för att hitta de bästa och mest ekonomiska lösningarna för projektet och vår kund. 

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placering på projektkontoret i Tidaholm. Då resor kan förekomma internt mellan projekten är körkort klass B ett krav.
Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur och projektets krav. 

Kontakt och ansökan

För frågor om tjänsten, kontakta Specialistchef Peter Andersson på tel. 0703-97 45 87 alt peter.m.andersson@ncc.se eller Gunilla Glännå, Rekryterare på tel. 0790-78 81 70 alt gunilla.glanna@ncc.se eller till HR Partner Ida Davidsson på tel, 0700-20 43 29 alt. ida.davidsson@ncc.se

Registrera ditt personliga brev och CV om du är den vi söker, dock senast 2022-02-28 då vi gör urval och intervjuer löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: