Area Sales Representative och Production Engineer Department Middle

Sista ansökningsdag: 2022-02-13 -

Ansök här

Är du en affärsutvecklande person som är nyfiken både på kundens verksamhet och utvecklingen av vår verksamhet? Ser du möjligheter och kan driva projekt fram till lösning och affär, med många kontaktytor? Då är du kanske den nya kollegan vi söker. Vi på NCC Stone Materials arbetar intensivt för att bli ett än mer kund- och marknadsorienterat företag. Det innebär att våra produkter och tjänster kommer med höga krav på kvalité och leveranssäkerhet samt långsiktig hållbarhet. Som ett led i att nå våra strategiska mål vill vi nu stärka vår organisation i Mellansverige.

Rollen som Area Sales Representative och Production Engineer 

Hos oss får du utveckla vårt kunderbjudande och skapa attraktiva och kundanpassade lösningar som driver oss till en starkare marknadsposition. En viktig del i rollen är att öka försäljningen till befintliga och nya kunder genom aktivt arbete med kundbesök för att identifiera nya affärsmöjligheter och bygga relationer utifrån våra strategiska mål. I rollen som Area Sales Representative ansvarar du för försäljning och marknadsbevakning i Värmland samt för försäljningsbudget och prognos. Du arbetar självständigt och driver hela säljprocessen i dialog med produktion, samtidigt som du samverkar med dina säljkollegor för att nå uppsatta försäljningsmål. Du ansvarar för hela affären från nätverkande och bearbetning av kunder till förhandling och uppföljning. I rollen ingår även ansvar för att säkerställa framdriften i projekten och agera samordnande för att nå våra strategiska mål.

Parallellt med rollen som Area Sales Representative ingår det även att verka som Production Engineer för Department Middle. I rollen ingår att analysera produktionen och de olika processerna samt föreslå förbättringar. I rollen ingår ansvar för uppföljning av produktionskostnader och produktionseffektivet, samt verkar som ett stöd för Area Manager. Production Engineer fungerar även som ett stöd till Site Manager och Area Sales Representativ för att hitta lösningar på kundspecifika materialönskemål.

Din profil

Vi söker dig som är strategisk i ditt affärs- och försäljningstänk, kan identifiera nya affärsmöjligheter, hitta synergier och bygga och driva affär och projekt fram till avslut. Du stimuleras av att göra lönsamma affärer, förstår vikten av att arbeta ute, nära kunderna och har ett stort engagemang för affären.

  • Du har minst 3 års säljerfarenhet från åkeri- eller anläggningsbranschen.
  • Erfarenhet av att arbetat med ballastmaterial, i täktverksamhet eller anläggningsbranschen är ett krav.
  • Upparbetat nätverk i området och branschen är starkt meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Som person är du förtroendeingivande med ett starkt eget driv, är proaktiv med förmåga att skapa långvariga relationer externt som internt med fokus på kunden, kvalitet och lönsamhet.

Du är en lagspelare som trivs att arbeta tillsammans med teamet samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt. Du har en god kommunikativ förmåga och du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Vidare har du goda kunskaper i MS Office samt erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering företrädesvis i Karlskoga, men placering vid något av våra andra kontor i geografin kan diskuteras. I tjänsten ingår resor då kundbesök är frekvent förekommande. B- körkort och tillgång till bil är ett krav. Vid behov tillämpas provanställning. Den här tjänsten kan komma att bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om rollen? Kontakta gärna Area Manager Henrik Stjernberg, telefon: 070- 020 58 00, eller mail henrik.stjernberg@ncc.se 

Urval och kallelse till intervju kommer att ske efter att ansökningstiden löpt ut. Registrera din ansökan och CV nedan, senast  2022-02-13. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: