Projekteringsledare Building Sydost

Sista ansökningsdag: 2022-02-28 - Skövde

Ansök här

NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalterna i Mariestad och Tidaholm tillsammans med Specialfastigheter. Detta är stora och komplexa projekt med hög säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande och även bakgrundskontroller på personal i projektet. Anstalterna kommer att byggas om och till för att bli mer ändamålsenliga och få fler platser. Till projekten söker vi nu ytterligare en projekteringsledare som blir en viktig person i projekteringsteamet.

 

Rollen 

I rollen som projekteringsledare har du stor påverkan på affären, framdrift och slutresultat. Du ansvarar för planering, uppföljning och genomförande av projekteringsarbete med projektets övriga planer. I rollen ingår att ansvara för att alla projektörer uppfyller ställda kontrakts- och kvalitetskrav samt att samhällskrav såsom lagar med mera följs i projekteringsarbetet. Arbetet bedrivs i enlighet med NCC:s verksamhetssystem och du upprättar och stämmer av projekteringsanvisningar, projekteringsbudget, projekteringstidsplan liksom gränsdragningslistor för projektörer. Framdriften stäms av kontinuerligt med ansvarig chef i projektet. Rollen kräver förståelse för flera aspekter som till exempel hantering av risker, kvalité, hållbarhet, myndighetskrav, finanser och inköp liksom förståelse för legala aspekter. Du kommer till en början att främst fokusera på projekteringsleding i Mariestadsprojekten.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från projekteringsledning och vill arbeta i stora projekt med hög säkerhetsklassning i en projekteringsledarroll där arbetet sker i partnering. Med helhetsförståelse och kompetens att bedöma olika lösningars för- och nackdelar, såväl tekniskt som ekonomiskt leder du arbetet frammåt. Du har ett intresse för processer och erfarenhet av husproduktion. Som person är du lyhörd och har lätt för att samarbeta och få med dig medarbetare och konsulter effektivt mot gemensamma mål. Du är uthållig, strukturerad och kommunicerar tydligt. Vidare trivs du i en ansvarstagande roll och har en förmåga att prioritera för att nå uppsatta projektmål och deadlines. Flytande i svenska i tal och skrift är ett krav.

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare på heltid och som påbörjas med en provaställning på 6 månader med placering i Skövde på avdelingen Building Sydost. Körkort B är krav för tjänsten då det förekommer resor mellan projekten och avdelningen. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur och projektets krav.

Kontakt och ansökan

För frågor om tjänsten, kontakta Specialistchef Peter Andersson på tel. 0703-97 45 87 alt peter.m.andersson@ncc.se eller Gunilla Glännå, Rekryterare på tel. 0790-78 81 70 alt gunilla.glanna@ncc.se eller till HR Partner Ida Davidsson på tel, 0700-20 43 29 alt. ida.davidsson@ncc.se

Registrera ditt personliga brev och CV om du är den vi söker, dock senast 2022-02-28 då vi gör urval och intervjuer löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!


Ansök här

Kontaktpersoner: