Platschef Bergnäset, Kiruna

Sista ansökningsdag: 2022-02-11 - Kiruna

Ansök här

Vi söker platschef till Bergnäset, Kiruna. Vill du vara med och utveckla ställningsbranschen?

Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 350 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Vi är en stor aktör på marknaden och med gott anseende. Gå gärna in och läs mer om oss på http://www.bergnaset.se

Vi är viktiga! Till och med en förutsättning för att man ska kunna bygga eller renovera! Vi finns med oavsett om det är ett litet hus eller en stor byggnad, en mindre industrirenovering eller en stor om- eller nybyggnad av en industri. Hos oss får du arbete med allt ifrån stora till små projekt.

Rollen som platschef

Som Platschef ansvarar du för projekt från försäljning, kontraktsskrivning, projektplanering till genomförande. Du har resultatansvar och ansvarar för projektens intäkter och kostnader. Du har personalansvar för arbetsledare, förmän och ställningsbyggare. Beroende på projektens omfattning varierar antalet och vid behov anlitar vi underentreprenörer.

Ett av dina viktigaste uppdrag är att säkerställa en god och säker arbetsmiljö för våra medarbetare, kunderna och dig själv. Vi jobbar hårt i bolaget med att vår arbetsmiljö ska vara bra och säker. Ett bra utfört arbete ger oss nya uppdrag och nya kunder. Som kundansvarig ansvarar du för att ha nära och kontinuerliga dialoger med kunderna för att leverera de bästa lösningarna.

Din profil

Du är trygg i rollen som ledare och skapar engagemang hos medarbetarna. Du har lätt för att skapa och utveckla relationer med såväl kollegor, kunder så som med dina underentreprenörer. Vi söker dig som gärna har drivit ett antal projekt, som arbetsledare, platschef eller projektledare inom antingen bygg-, service- eller entreprenadbranschen. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete inom ställningsbranschen.

Du är resultatinriktad och har kunskap om budget- och prognosarbete och hur du skapar kontroll på din verksamhet. Du är bekväm med att arbeta i olika datamiljöer och har erfarenhet av anbuds- och kontraktsfrågor. Vi jobbar hårt med att vår arbetsmiljö ska vara bra och säker. En god och säker arbetsmiljö är det viktigaste du kan erbjuda dina medarbetare, kunder och dig själv.

Företaget ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.  

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetare vi med Poolia som är ett registrerat rekryterings- och bemanningsföretag. Om du vill veta mer om tjänsten kan du kontakta Sofie Casselgren på telefon 076-773 86 72. Ansök genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se. Varmt välkommen med din ansökan. 


Ansök här

Kontaktpersoner: