Operation Manager till södra Stockholm

Sista ansökningsdag: 2022-01-31 - Stockholm

Ansök här

Operation Manager

Vill du arbeta med spännande projekt inom asfaltsbeläggning? Har du tidigare erfarenhet av arbetsledning, vill arbeta tillsammans med kollegor i ett tight team och är redo för att ta nästa steg i din karriär? I så fall råder vi dig verkligen att söka jobbet som Operation Manager hos oss!

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Rollen som Operation Manager

Som Operation Manager är du en nyckelperson med ansvar för våra olika projekt inom ett geografiskt område. Du är den som skapar ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och ser till att effektivitet, lönsamhet samt kvalitet uppnås i alla led.

Du kommer att leda och fördela arbetet för din underställda personal samt planera och samordna resurser - både interna och externa. Du driver även våra försäljningsaktiviteter på asfaltsmarknaden i ditt område där du analyserar och aktivt bearbetar marknaden samt ansvarar för att driva säljprojekt från anbud till affär. Arbetet sker i nära samarbete med Area Manager, Operation Managers och Operation Specialists i din Area.

Det är en självklarhet för dig att kommunicera och leva efter NCC:s strategier och våra värderingar Ärlighet, Respekt och Tillit samt våra Star behaviors som är ett komplement till våra värderingar.

Din profil

För att trivas i rollen är du driven, flexibel och duktig på att samarbeta med såväl kollegor som kunder. Vi söker dig som är strukturerad och har en god förmåga att självständigt hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Du är trygg i rollen som ledare, har ett tydligt och kommunikativt ledarskap med en stark vilja av att lyckas tillsammans samt alltid verka för en god arbetsmiljö. Vidare är du duktig på att skapa kundrelationer och förvalta långsiktiga samarbeten.

Du som söker har några års erfarenhet från en arbetsledande roll och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av beläggningsverksamhet. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Arbetsområdet är i södra Stockholm med omnejd, med placeringsort på något av våra kontor i Länna eller Södertälje. B-körkort är ett krav.

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Area Manager Tommy Pettersson, telefon 070 258 52 53 .

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 31/1.

Välkommen med din ansökan!

 

Om Oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: