Planerare Västlänken deletapp Korsvägen

Sista ansökningsdag: 2021-12-16 - Göteborg

Ansök här

Vill du jobba med tidplanering i ett av Sveriges häftigaste infrastrukturprojekt? Vi söker nu Tidsplanerare för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel. Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.

Rollen som Planerare

Som tidsplanerare på Västlänkens deletapp Korsvägen blir du en viktig kugge med ansvar att tidssamordna våra discipliner i ditt delprojekt i enlighet med projektets gemensamt satta tidplaneringsprocesser.

Produktionen äger sina tidplaner och din uppgift är att stötta dem med att upprätta, följa upp utfall mot prognos, justera och underhålla tidplaner i PowerProject. Du analyserar även tidplaner från underentreprenörer och följer upp att dessa överensstämmer med projektets satta kravställningar. 

Planerare är en roll med många kontaktytor och du samverkar såväl med produktion som projektering, kontrakt och miljö, har arbetsmöten och deltar i delprojektmöten. Dina teammedlemmar består av planerare och VDC som gemensamt ansvarar för att stötta styrningen av ett stort och komplext projekt.  

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen som planerare har du en relevant högskoleutbildning. Det är meriterande med erfarenhet från anläggning eller bygg - kanske som arbetsledare där du sett tidplaner i praktiken. Det är en fördel om du kan PowerProject, men du har lätt för att lära dig olika programvaror och vill utvecklas som specialist inom planering. 

Som person är du social och har lätt för att skapa kontakter och samarbeta. Du är noggrann och strukturerad med en god förmåga att koordinera, sammanställa och presentera information på ett enkelt och pedagogiskt sätt. 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt projektkontor vid Korsvägen och du rapporterar närmast till Blockchef och projektets Lead-tidplanerare.

Kontakt och ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gunilla Glännå, rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se eller 0790-788 170. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-12-16.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: