Konstruktör som vill arbeta närmare produktionen

Sista ansökningsdag: 2021-12-08 - Göteborg

Ansök här

Konstruktör

Har du flerårig erfarenhet som konstruktör tillsammans med en byggteknisk akademisk utbildning? Söker du en tjänst där du får ha en central del i att skapa förutsättningar för ett framgångsrikt projekt? Då är det här troligen rätt tjänst för dig!

Rollen som Konstruktör

Som konstruktör kommer du att med din konstruktions expertis delta i projekteringsuppdrag åt NCC. Uppdragen kan gälla bostäder och/eller kommersiella byggnader. Du arbetar i hela byggprocessen med tyngdpunkten på tidiga skeden. Uppdragen drivs i 3D (FEM-design eller Tekla).

Beroende på uppdragets storlek varierar dina insatser från att göra allt konstruktörsarbete själv till att fungera som ansvarig handläggare och/ eller uppdragledare i större uppdrag med ansvar för att leda och planera arbetet för en grupp konstruktörer. Förutom projekteringsuppdrag ingår eventuellt deltagande i utvecklingsuppdrag samt tekniskt stöd till NCC:s fastighetsutvecklare och produktionsenheter. 

I din roll som konstruktör kommer du att bidra med din expertkunskap inom allmän K. Tillsammans med dina kollegor här i Sydväst, fördelat på ca 20 kollegor Göteborg och lika många i Malmö, har du ett väl utvecklat samarbete mellan kontoren, gemensamt ansvarar ni för att skapa hållbara lösningar för våra projekt inom NCC. Du kommer att tillhöra affärsområdet Teknik och hållbarhet, som är en affärsområdesstab inom NCC Building Sweden med tjänster inom teknisk rådgivning och projektering.

Vill du jobba i ett modernt företag, med god projektkultur, goda utvecklingsmöjligheter och ha bra balans mellan arbete och fritid? Då kommer du trivas hos oss!

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet ifrån konstruktion, kanske är du idag på något konsultbolag och vill jobba inhouse och nära produktion? Då är detta rätt roll för dig. För att vara framgångsrik i rollen som konstruktör hos oss har du en examen som civilingenjör med 3–5 års erfarenhet av arbete som konstruktör i byggprojekt. Du har goda teoretiska konstruktionskunskaper och hanterar med lätthet digitala konstruktionsverktyg såsom till exempel FEM Design och Tekla. Kunskaper i 3D-projekteringsverktyg exempelvis Revit är meriterande.

Som person är du nyfiken gillar tekniska utmaningar, samtidigt som du är kreativ, ansvarstagande. Du har ett intresse för affären och vill se resultat. Vidare är du en god kommunikatör och har förmåga att omsätta dina erfarenheter och teoretiska kunskaper i produktionsvänliga lösningar. Detta sker i samråd med övriga delar av vår organisation, så god tvärvetenskaplighet med intresse och förståelse för andra teknikgrenar är nödvändiga kompetenser för den här tjänsten. Det är meriterande om du har kunskap från konstruktion inom trä då vi önskar öka upp med mer kompetens inom detta område.

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med placering på vårat kontor i Göteborg. Har du en bakgrund som uppdragsledare kan en placering även vara aktuell i Jönköping eller Skövde. Du tillhör vår specialistgrupp inom T&H och rapporterar till Gruppchef Konstruktion. I tjänsten kan resor förekomma till andra kontor samt byggprojekt.

Kontakt och ansökan

För frågor om tjänsten når du Caroline Wikström, Gruppchef, på telefon 0705-695227. Registrera din ansökan och ditt CV nedan, dock ej senare än 2021-12-08. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av Victoria Reeve HR-Specialist Rekrytering 0790-787939.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Sökord: konstruktör, beräkningsingenjör, statiker

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 


Ansök här

Kontaktpersoner: