Platschef till NCC infrastructure i Värmland

Sista ansökningsdag: 2022-02-25 - Karlstad

Ansök här

Har du en bred byggteknisk erfarenhet med vana av byggarbeten i industrimiljö? Är du en driven ledare med högt kundfokus och struktur, som trivs med att lösa byggtekniska problem? Vår region Civil West söker nu efter vår nästa Platschef med utgångspunkt ifrån vårt lokalkontor i Karlstad. Du tillhör vår grupp som utför arbeten främst mot industrin.

Rollen som Platschef

Detta är en av våra mest centrala roller och du kommer ansvara för att driva projekt från start till mål. Vi har ett flertal ramavtalskunder inom industrin där projekten kommer variera i storlek och inriktning med en bred uppsättning involverade discipliner. I rollen ansvarar du för genomförandet av projekt, ofta från sammanställning av budget till överlämnandet till kund. Det innebär att du ansvarar för att planera och genomföra projekten utifrån NCC:s riktlinjer gällande arbetsmiljö, kvalitet, ekonomi och tid. Du är en lagspelare och driver projekten tillsammans med arbetsledare, yrkesarbetare och specialistfunktioner. Vi arbetar säkert eller inte alls och du ser till att vi följer så väl interna som externa regler och driver våra projekt på ett säkert sätt.

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen som Platschef ser vi att du har skaffat dig flerårig erfarenhet inom bygg/anläggning. Meriterande är om du har erfarenhet av byggarbeten i industrimiljö. Du bör ha god kännedom om arbeten med betong och armering då det återkommer mer eller mindre i alla våra projekt. Vi ser det som positivt om du har en praktisk bakgrund i branschen sedan tidigare.

Som person är du trygg i att leda och fördela arbeten. Du är driven och har en förmåga att få saker gjorda. Då du ofta har flera parallella projekt krävs det att du har en förmåga att planera och strukturera upp ditt och andras arbete tillsammans. Du har god kommunikativ förmåga då du har kontakt med interna funktioner samt gentemot kunder och deras representanter.

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med placering i Värmland och du rapporterar närmast till Projektchef i regionen.
Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan

För frågor kring tjänsten når du Projektchef Jonas Berglund, 0702-94 67 70. Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du Gunilla Glännå, rekrytering, på 0790-788 170. Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2022-02-25. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.
Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 
NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: