Arbetsledare Building Sydost

Sista ansökningsdag: 2021-12-19 - Skövde

Ansök här

Arbetsledare

NCC har fått förmånen att bygga om och till flera Anstalter i Skaraborg tillsammans med Specialfastigheter. Detta är stora byggprojekt med säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalterna byggs om för att bli mer ändamålsenliga. Vi söker nu efter en erfaren Arbetsledare som söker en utmanande roll med goda utvecklingsmöjligheter till vårt team i Skövde.

 

Rollen som Arbetsledare

Som arbetsledare kommer du att vara placerad i något av våra projekt i Skaraborg. Ditt första projekt kommer att vara på Rödjan i Mariestad där du i samarbete med platschefen och ytterligare arbetsledare leder, fördelar och planerar arbetet inom tilldelade ansvarsområden i projektet. Till din hjälp har du även ett team med engagerade och kunniga yrkesmedarbetare och specialister som tillsammans med dig ser till att projektet genomförs på bästa tänkbara sätt utifrån ekonomi och framdrift.

Du deltar vid framtagning och uppföljning av tidplaner, hanterar samordning av UE, genomför arbetsberedningar tillsammans med medarbetare i teamet och upprättar erfarenhetsåterföring från pågående och avslutade projekt i samråd med platschef. Du följer även upp aktiviteter kopplat till kvalitet, miljö och arbetsmiljö i dialog med KM Ingenjören.

Ett av dina viktigaste uppdrag består av att involvera och coacha våra trä- och betongarbetare för att få ut maximalt av både individen och teamet!

Din profil

Vi söker nu dig som har flera års tidigare produktionserfarenhet som arbetsledare. Du är van vid att arbeta med hus- eller bostadsprojekt eller annan närliggande tjänst inom produktion. Du har en byggteknisk utbildning på gymnasienivå, YH-utbildning eller högskoleutbildning inom byggteknik. Körkort klass B är krav för tjänsten. Som person är du positiv, ansvarsfull, ordningsam och brinner för ditt arbete ute i produktionen. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang samt drivkraft. Som person trivs du med att lösa problem, är lyhörd, gillar teamarbete och drivs av att försöka överträffa uppsatta mål. Vi ser även att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt att du inte räds ny teknik.

God svenska i tal och skrift är ett krav.

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placering på NCC:s avdelning i Skövde. Under projekttiden kommer du arbeta främst på plats i Mariestad där du kommer att utföra merparten av din arbetstid. Arbetet kan även behöva utföras på andra platser i Skaraborg där NCC idag har andra byggprojekt. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur och projektets krav. 

Kontakt och ansökan

Tycker du tjänsten låter intressant? Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2021-12-19. För frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Ida Davidsson, ida.davidsson@ncc.se, tel. 0700-204329

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: