Processmaskinist

Sista ansökningsdag: 2021-12-16 - Lund

Ansök här

Rollen som processmaskinist

I rollen som processmaskinist hos oss deltar du i tillverkningen av asfalt och den dagliga driften av asfaltsfabriken. Reparations- och underhållsarbete förekommer dagligen. Normal säsong för asfaltproduktion är mellan april och december, resterande tid ägnas åt underhåll. Under säsong förekommer varierande arbetstider då vi har tillverkning nästan dygnet runt.

Din profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från tillverkande industri. För att klara av arbetet så måste du behärska svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande för tjänsten är att du har förarbevis för hjullastare, svets- och reparatörskunskaper. 

Som person är du serviceinriktad, ordningsam, plikttrogen, självständig och utåtriktad. Du förstår vikten av att skapa goda relationer både internt som externt. Du är flexibel och i viss mån stresstålig. Det är viktigt för oss att du står bakom NCC:s värderingar ärlighet, respekt och tillit.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kommer att tillämpas. Placering i Södra Sandby på NCC:s Asfaltverk. B-körkort är ett krav. 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Operation Manager Jörgen Magnusson, tfn 076-882 33 20.

Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande så vid intresse skicka vänligen in din ansökan snarast. Sista ansökningsdag är 2021-11-28. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: