Platschefer NCC Bostad Stockholm

Sista ansökningsdag: 2022-12-02 - Solna

Ansök här

Har du mångårig erfarenhet av att driva projekt i bygg- eller fastighetsbranschen, besitter goda ledaregenskaper och söker nya spännande utmaningar? Avdelning Bostad Stockholm söker nu flera platschefer som vill ingå i vår organisation och driva eget bostadsprojekt inom storstockholmsområdet.  

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Rollen som Platschef

I din roll som platschef kommer du ansvara på plats och driva nybyggnationsprojekt för bostäder utifrån projektets förutsättningar. Som platschef har du det övergripande ansvaret för tid, kvalitet, ekonomi och personal. Du leder jobbet mot uppsatta mål tillsammans med ditt projektteam. Din närmaste chef är projektchef som du kommer arbeta nära och få stöttning från. Utmärkande för NCC:s byggarbetsplatser är fokus på arbetsmiljö, struktur, kvalitet och god tillgång till stödresurser såsom projektingenjörer, kalkylatorer, inköpare och projekteringsledare.

Det finns dessutom nätverk inom avdelningen som träffas frekvent där du får möjligheter att utbyta erfarenheter med andra platschefer inom avdelningen.

Din Profil

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning eller motsvarande, med mångårig erfarenhet från projekt i byggbranschen och med minst 3 års erfarenhet i en roll som platschef för nyproduktion av bostäder. Du trivs i en roll med helhetsansvar för samordning av projekt och personal. Du har goda kunskaper i projektplanering samt kalkyler och ekonomisk uppföljning. Vi förutsätter att du är van vid ekonomiskt ansvar samt är kunnig inom avtals- och entreprenadjuridik.

Dina personliga egenskaper är något vi lägger stor vikt vid, du är engagerad i ditt arbete och trivs med att leda personal mot uppsatta mål. Som person är du målmedveten och ansvarstagande samt har en genomgående positiv attityd och en förmåga att entusiasmera dina medarbetare. Du är tydlig i din kommunikation, duktig på att bygga nätverk och utveckla långsiktiga relationer med kunder och andra intressenter. Vidare är du duktig på att strukturera och organisera ditt arbete.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholm, arbetsområdet kommer att vara Stockholm med omnejd. Då tjänsten kräver en del resor är B-körkort ett krav. För den här tjänsten utför vi bakgrundskontroller på slutkandidater i enlighet med NCC:s säkerhetskultur. Vi strävar efter en mångfald av bakgrunder och kompetenser hos våra medarbetare och beaktar detta vid tillsättning av tjänsten.

På NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda kunder och stolta medarbetare. Vi är glada över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande bransch. NCC erbjuder även många bra anställningsförmåner via vår förmånsportal.

Kontakt och ansökan 

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, antigen genom att du delar din cv eller linked in profil. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Maria Flink, +46 709 18 15 45, HR-Partner Bostad Stockholm. 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion och beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: