Platschef Civil North anläggning Västernorrland/Jämtland

Sista ansökningsdag: 2022-01-31 - Östersund

Ansök här

NCC anläggning Jämtland/Västernorrland är en del av affärsområdet Infrastructure. Vi har idag en stark position på marknaden främst inom energisektorn. Vi ser positivt på framtiden med en uppåtgående trend inom vår geografi och behöver därför stärka upp vårt team med ytterligare en Platschef.

Rollen som Platschef

Som platschef hos NCC ansvarar du för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sköta projektets planering och genomförande och säkerställa att detta sker med fokus på kvalitet, tid, arbetsmiljö och ekonomi. Till din hjälp har du arbetsledare, yrkesarbetare och specialister som tillsammans med NCC:s underentreprenörer skapar nya landmärken i vår närmiljö. Rollen innebär därmed ett ledaransvar där du förväntas samordna och motivera dina medarbetare till utveckling. Vi på NCC har roliga och utmanande projekt och klarar av komplexiteten genom hela byggprocessen och du som platschef utgör navet i projektet.

Din profil

Vi söker dig som har eftergymnasial byggteknisk utbildning eller likvärdig kompetens. Du har även flera års erfarenhet av att driva egna projekt i en ledande befattning. För att trivas i rollen som platschef tror vi att du stimuleras av att ha många bollar i luften och att arbeta strukturerat mot deadlines. Då tjänsten innebär en hel del administration har du god datorvana och lätt för att sätta dig in i nya digitala system.

Gällande dina personliga egenskaper så har du goda värderingar som leder till rätt beslut i rätt tid med företagets bästa i fokus. Ditt ledarskap skapar motivation och effektivitet i arbetsgruppen och du föregår alltid med gott exempel. Att bygga goda relationer med både kunder och medarbetare är en naturlig del av din personlighet. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit och Respekt

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare men vi tillämpar provanställning. B-körkort är ett krav då det ingår resor i tjänsten .

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Tf Projektchef Oskar Gunnebrink 076-521 58 06

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner:

Oskar Gunnebrink
Tf Projektchef

oskar.gunnebrink@ncc.se