Projektplanerare till Infrastructure, Civil Stockholm

Sista ansökningsdag: 2021-11-07 - Solna

Ansök här

Tycker du om att ordna och strukturera? Är du förutseende? Gillar du problemlösning? Är du en naturlig organisatör? I så fall ska du fortsätta läsa!  

På NCC Infrastructure Civil Stockholm är vi specialiserade på komplexa infrastruktur-, mark- och anläggningsarbeten och vi erbjuder kundanpassade och hållbara lösningar. För att leva upp till detta krävs lyhördhet och anpassningsförmåga, liksom en mycket god planering innan och under själva byggtiden. Vi söker därför en kunnig och engagerad Planerare som kan tidssamorda alla delar av vår produktion och våra olika discipliner. 

I dina uppgifter ingår bland annat att:  

  • Samverka med och i viss utsträckning samordna olika discipliner i byggprocessen, däribland anbud, produktion, projektering, inköp, och miljö 
  • Upprätta och underhålla projektets tidplaner 
  • Ansvara för justeringar av tidplan i samverkan med ansvarig chef 
  • Ansvara för uppföljning av tidutfall mot tidprognos 
  • Analysera tidplaner från underentreprenörer och följa upp att dessa överensstämmer med projektets satta kravställningar 
  • Detaljplanera areatidplanen med en framförhållning på 6 månader
  • Stödja framtagning av underlag till månadsvisa tidsstatusrapporter mot kund
  • Stödja framtagning av störningsrapporter
  • Delta i delprojektmöten

Personliga egenskaper och kompetenser

Du är noggrann och strukturerad med en god förmåga att koordinera och sammanställa information och data. Du kan på ett enkelt och pedagogiskt sätt presentera information. Du har lätt för att skapa kontakter och samarbeta med andra. 

Du har tidigare erfarenhet och god kunskap om byggprocessen och dess olika discipliner, planering samt erfarenhet av olika programvaror. Du har erfarenhet av att samordna olika parter och processer inom produktion. Erfarenhet av planering i PowerProject Enterprise är meriterande. 

Övrig information
 
Tjänsten avser heltid, dagtid med placering i Storstockholm. Vi tillämpar provanställning. B-körkort är ett krav, resor inom regionen förekommer. 

Vill du veta mer om tjänsten  

Kontakta Annie Olausson Bergfeldt, gruppsamordnare på telefon: 076-521 50 39 eller e-post:  
annie.bergfeldt@ncc.se 

Din ansökan 
Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2021-11-07. 

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt får möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. 

Välkommen med din ansökan! 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta NCC för detta uppdrag. 

 
 
 

 


Ansök här

Kontaktpersoner: