Arbetsledare till SSABs fabrik i Oxelösund

Sista ansökningsdag: 2021-11-08 - Oxelösund

Ansök här

Vill du vara med och utveckla ställningsbranschen?

Vi är viktiga! Till och med en förutsättning för att man ska kunna bygga eller renovera! Vi finns med oavsett om det är ett litet hus eller en stor byggnad, en mindre industrirenovering eller en stor om- eller nybyggnad av en industri. Hos oss får du arbete med allt ifrån stora till små projekt. 

Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 350 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Vi är en stor aktör på marknaden och med gott anseende. Gå gärna in och läs mer om oss på www.bergnaset.se

Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamheten i vår geografi och söker nu en arbetsledare till vår verksamhet i Oxelösund.  

Rollen som arbetsledare

Som arbetsledare hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete med stort eget ansvar. Du kommer leda arbetet med att bygga ställningar hos våra industrikunder, på fasader, hus, broar och vattenkraftverk. Du driver självständigt projekt mot mål i nära samarbete med platschefen och medverkar aktivt till att vi levererar säkert, snabbt och med kvalitet enligt avtal som gör att våra kunder fortsätter att vara nöjda. Du leder och fördelar det löpande arbetet samt deltar vid framtagandet av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med dina medarbetare.

Din profil

Som person drivs du av att få kunden nöjd vilket många gånger innebär att hitta lösningar på uppkomna problem. För att lyckas i rollen krävs att du kan planera, organisera och samordna verksamheten.  Du har förmåga att både leda andra och arbeta självständigt. Du är en bra lagspelare som kan samarbeta och upprätthålla goda relationer med såväl kollegor, kunder som med våra underentreprenörer. Du har god kommunikationsförmåga och kan motivera, stödja och följa upp andra i deras arbete. Du har goda datakunskaper.

Du har yrkesbevis inom ställningsbyggnation och erfarenhet av någon form av arbetsledande roll. Kanske är du arbetande förman i dag och vill utvecklas i en roll som arbetsledare. 

Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög säkerhets- och arbetsmiljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas och utveckla branschen. Vi strävar efter ett hållbart arbetsliv där alla våra medarbetare ska kunna arbeta säkert, med rätt kunskap och utbildning. Vi tror att det är en bidragande orsak till att vi har så många nöjda medarbetare och kunder.

Som bolag vill vi spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.  

Ytterligare information

Gå gärna in och läs mer om oss på www.bergnaset.se eller kika in hur vår vardag kan se ut på vår Facebooksida. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Oxelösund där vi just nu har ett behov på SSABs fabrik. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Ansök och kontakt 

Ring gärna Platschef Jonas Åsander 076-793 54 61 eller HR Business Partner Maria Flink, 070-918 15 45, för ytterligare information. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök snarast, dock senast 2021-10-28.

Välkommen med din ansökan!


Ansök här

Kontaktpersoner: