Projektinköpare till Infrastructure

Sista ansökningsdag: 2021-10-24 - Solna

Ansök här

En betydande del av NCC:s omsättning utgörs av våra inköp och som Projektinköpare hos oss har du därför en viktig roll för att vi ska kunna leverera lönsamma och hållbara projekt. Att driva inköpsfrågorna i nära samarbete med produktionen tror vi är nyckeln till ett lyckat inköpsarbete. Håller du med?

Nu söker vi på NCC Infrastructure en Projektinköpare med byggkompetens inom anläggningsproduktion till Division Civil Engineering i Solna.

Rollen som Projektinköpare

Som Projektinköpare är ditt uppdrag att driva och utveckla inköpsarbetet i enlighet med NCC:s strategiska målsättning, uppförandekod, policys och inköpsprocess. Inköpsarbetet omfattar huvudsakligen att planera, genomföra och följa upp inköpsarbetet inom tilldelat projekt. Vidare kommer du också bidra med din expertis i kalkylskedet. I rollen ges du ett stort ansvar vilket kräver hög affärsetik.

Din vardag kan variera mellan upphandling av material, entreprenader och konsulter under pågående projekt. Här får du alla möjligheter att vara med och påverka företagets resultat genom att göra inköp som är bra för både NCC och våra kunder. Våra projekt är alltid unika vilket ställer krav på affärsmässiga lösningar. Till din hjälp har du ett väl anpassat inköpssystem samt ett stort internt nätverk med experter inom bland annat juridik, miljö och energi. Teamet består av sju erfarna inköpskollegor för samarbete och erfarenhetsutbyte.

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen tar du ansvar för ditt uppdrag. Du arbetar strukturerat och processinriktat. Du är analytisk, har ett ekonomiskt sinne, god förhandlingsvana och är en stark relationsbyggare. Att ta initiativ och uthålligt driva dina arbetsuppgifter framåt och i mål är naturligt för dig.

Du har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande erfarenhet. Du kommer att arbeta med avtalsskrivning, därför är det viktigt att du är duktig på att formulera dig i skrift. Du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser att du har kunskaper i entreprenadjuridik; AB, ABT, ABK, AF, AMA.

Vi erbjuder

På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. I rollen får du möjlighet att driva inköpsfrågor i både mindre och större projekt som bland annat Förbifart Stockholm samt utbyggnationen av Tunnel- och Roslagsbanan. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. 

Tjänsten är en tillvidareanställning med placering på vårt kontor i Solna. Du rapporterar till vår Inköpschef. Denna tjänst bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.
 
Kontakt och ansökan

Låter detta som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag. Urval sker löpande, dock senast den 24 oktober 2021.

Registrera din ansökan bestående av CV och personligt brev enligt nedan. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Inköpschef Adel Gharbi 0700-20 14 34.

Varmt välkommen med din ansökan.

 


Ansök här

Kontaktpersoner: