Affärschef med produktionsinrikning till Building Sydost

Sista ansökningsdag: 2021-11-01 - Karlskrona

Ansök här

Driven och resultatinriktad ledare

Är du en driven ledare som vill skapa nya affärer och dessutom arbeta nära produktion? Hos oss kommer du att arbeta med allt från bostäder och kontor till kommersiella byggnader. Du får det operativa och strategiska ansvaret att leda och utveckla vår entreprenadverksamhet i Kalmar och Blekinge. Du kommer rapportera till avdelningschefen och ingå i ledningsgruppen för Building Sydost där du blir en viktig spelare för att långsiktigt stärka NCC:s position på lokal marknad. Varmt välkommen med din ansökan!

Avdelning Building Sydost bedriver entreprenadverksamhet i Kalmar, Blekinge, Jönköping och Skaraborgs län. Vi är cirka 250 engagerade medarbetare som bygger och renoverar allt ifrån kommersiella byggnader, tågdepåer, sjukhus till bostäder.

Rollen som Affärschef med produktionsansvar

Som ansvarig för både affär och produktion får du möjlighet att skapa och övergripande koordinera affären från början till slut.

Du blir ansvarig för marknadsarbete och orderingång. Tillsammans med avdelningsledningen tar vi fram en långsiktig affärsplan och beslutar vilka projekt vi ska lämna anbud på. Du leder sedan anbudsarbetet inklusive förhandling, avtalsskrivning och låser affären. Efter erhållen affär ansvarar du för att överföra information från anbudsskedet samt fastställa den övergripande styrningen av projektet i form av projektplan, produktionskalkyl, produktionstidsplan och sätter projektmål för ekonomi, miljö, kvalitet med mera. Detta görs som ett byggstartmöte tillsammans med utsett projektteam.

Som ansvarig för produktion ansvarar du sedan för att säkerställa att projekten levererar förväntat resultat. Detta gör du genom att leda och utveckla dina projektchefer i ledarskaps- och projektfrågor, fördela produktionsresurser, ansvara för kommunikation till och från produktionsorganisationen, samt rapportera prognoser till avdelningschefen.

För att skapa ständiga förbättringar arbetar du med dina kollegor i ledningsgruppen aktivt med att utveckla och implementera strategier och processer i avdelningen.

Din profil

Du har en byggteknisk utbildning samt flera års branscherfarenhet i ledande befattning och har en god förståelse för entreprenadbranschens alla skeden. Förmodligen arbetar du idag inom hus- eller anläggningsbranschen eller som byggprojektledare på beställarsidan. 

Du är van att arbeta strategiskt och resultatinriktat samt har en vana av att leda projekt från idé till slutskede. Du har goda kontakter och kännedom av vad som händer på marknaden och trivs i en roll där du får representera ditt företag. 

Du är tydlig, har god planeringsförmåga och ser vikten av att följa upp det dagliga arbetet. Tillsammans med din närvaro och förmåga att skapa god teamkänsla kommer detta att leda till att dina medarbetare växer och att ni uppnår de mål ni satt.

Du stimuleras av utmaningar och inser att det kan ta en tid innan en verksamhet har utvecklats dit du vill ha den. Allt vårt arbete ska genomsyras av våra värderingar Ärlighet, Respekt och Tillit.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning och är placerad vid vårt kontor i Kalmar eller Karlskrona. B-körkort är ett krav då en hel del resor kommer att förekomma mellan orterna och projekten. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan

Kontakta gärna Avdelningschef Anna Norén på 070-575 93 25 alt HR Specialist Monica Klersén på  070 - 653 90 49. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande dock senast den 1 november 2021.

Är du en driven ledare som vill skapa nya affärer och även arbeta nära produktion? Då är du rätt person för denna tjänst! Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.   

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter och bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.   

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.  

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

 

 

 

 

 

 


Ansök här

Kontaktpersoner: