Supervisor till Stenmaterial Väst

Sista ansökningsdag: 2021-10-31 - Göteborg

Ansök här

Ledare som drivs av värderingar och resultat

Detta är rollen för dig som söker ett fritt arbete med goda utvecklingsmöjligheter och som gillar utmaningen i att förbättra och utveckla verksamheter. Vi söker dig som har ett stort intresse i att arbeta med och motivera medarbetare och har en god kommunikativ förmåga. Hos oss kommer du att ha en viktig och central roll med fokus på att leda både teamet och verksamheten framåt.

NCC Industry Division Stenmaterial består av tre avdelningar med ca 200 täkter med ca 350 anställda. Division Stenmaterial utvinner, förädlar och säljer årligen femton miljoner ton stenmaterial från grus- och bergtäkter till krossprodukter till bygg- och anläggningsbranschen. Vi utvecklar hållbara lösningar med förnybar energi, återvinning av byggavfall och främjar biologisk mångfald.

Rollen som Supervisor/Arbetsledare

I rollen som Supervisor/Arbetsledare planerar, leder och fördelar du arbete och resurser inom vår täktverksamhet i Tagene Göteborg. Det innebär att du säkerställer och ansvarar för att verksamheten följer gällande tillstånd, att produktionen sker enligt årlig produktionsplanering och fastställda kvalitetsramar samt att produktionen sker så effektivt som möjligt utifrån marknadens efterfrågan. Provtagning genomförs i enlighet med kontrollprogram/kontrollplaner.

Som ledare är du en värderingsbärare och en viktig förebild när det gäller arbetet inom arbetsmiljö, miljö och kvalitet. Du samordnar yrkesarbetarnas arbete och ansvarar även för att skapa ett gott samarbete med underleverantörer och kunder. 

Du har personalansvar för yrkesmedarbetare som arbetar i täkten och du arbetar tätt tillsammans med ansvarig Site Manager och skiftledare. Till ditt stöd i arbetsledarrollen finns förutom kollegor även bra verktyg och arbetssätt.

Din profil 

Vi ser att du har en teknisk utbildning samt flerårig erfarenhet av ledarskap med en bakgrund från antingen producerande industri eller anläggningsbranschen. Meriterande är om du har erfarenhet av Lean-metodik för ständiga förbättringar.  

Som person är du trygg i ditt ledarskap och trivs i rollen som ledare. Genom din närvaro är du en förebild och har en förmåga att skapa en god teamkänsla där vår verksamhet ska genomsyras av våra värderingar ärlighet, tillit och respekt. Du har en god förmåga att planera och organisera ditt arbete såväl administrativt som praktiskt, sätta upp och förmedla tydliga mål och kommunicera detta till dina medarbetare. Du stimuleras av utmaningar och har uthållighet att utveckla ditt team och verksamheten.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vår site i Tagene Göteborg där din närmaste chef blir ansvarig Site Manager. Provanställning kommer att tillämpas. Då tjänsten innebär resor i distriktet är B-körkort är ett krav för tjänsten. 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Site Manager Christopher Andersson, på 079-078 72 91 eller christopher.andersson@ncc.se. Vid frågor om rekryteringen är du välkommen att höra av dig till Gunilla Glännå, rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se eller 0790-788 170. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2021-10-31. Ansök med cv och ett personligt brev. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: