Blockchef Mark, Inre Hamnen Norrköping

Sista ansökningsdag: 2021-09-26 - Norrköping

Ansök här

NCC Anläggning Östergötland är en del av affärsområdet Infrastructure och har idag en stark position på marknaden. Vi bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av projekt inom mark, väg, anläggning och industri inom avdelningen.

Nu söker vi dig som vill arbeta som Blockchef Mark hos oss i Östergötland och inledningsvis kommer du arbeta som Blockchef Mark i projekt Inre Hamnen i Norrköping. Läs gärna mer om projektet här: Inre hamnen i Norrköping (norrkoping.se)

Rollen som Blockchef Mark

I rollen som Blockchef hos oss på NCC är det du som ansvarar för hela projektets genomförande, från kontrakt till överlämnande till kund och har alltid en central roll. Hos oss innebär det att du som Blockchef ska ansvara över projektets planering och genomförandet vad avser kvalitet, tid, säkerhet och ekonomi. Som stöd finns tillgång till Arbetsledare och vid behov även Entreprenadingenjör, Inköpare och Projektchef.
Vi jobbar i team där Blockchefens roll är att engagera och motivera medarbetarna genom delaktighet och på detta sätt nå de mål och deadlines som är uppsatta mot kund. Tillsammans jobbar ni ihop för att leverera den mest effektiva lösningen för både kunden och NCC.

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Ett krav är fem års erfarenhet av produktion och arbetsledande ställning. Du har sinne för god ekonomi och har god planeringsförmåga och är väl insatt i frågor rörande arbetsmiljö, säkerhet samt produktionstekniska lösningar och entreprenadjuridik inom mark och anläggning.

Vi ställer höga krav på affärsmässighet, engagemang och samarbetsförmåga. Arbetet kräver god social kompetens och att du har lätt för att skapa kontakter och goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Nyfikenhet och nytänkande är viktiga egenskaper för denna tjänst då mycket handlar om problemlösning. För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha passion för att prestera och leverera. Du behöver ta välgrundade beslut och agera med omtanke.

Ytterligare information

  • Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning.
  • Placering för denna tjänst är Norrköping
  • B-körkort är ett krav för tjänsten.
  • Du behärskar svenska i tal och skrift.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Produktionschef Jörgen Kernell på 070- 660 90 48 alt
jorgen.kernell@ncc.se Registrera din ansökan och CV, urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 26 september.

Varmt välkommen med din ansökan!

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. Vi erbjuder dig ett mycket intressant arbete med goda utvecklingsmöjligheter.  

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.


Ansök här

Kontaktpersoner: