Platschef till Västlänken

Sista ansökningsdag: 2021-08-25 - Göteborg

Ansök här

Platschef Korsvägen
Vårt projekt Korsvägen går in i nya spännande faser på många produktionsplatser vid Korsvägen, Liseberg och Almedal. Både stora markarbeten såsom betongarbeten. Har du tidigare arbetat inom mark, anläggning eller betong och gärna stora och komplexa arbeten och vill vara med i ett av Sveriges största och mest betydelsefulla projekt skall du läsa vidare.

Om Korsvägen
Deletapp E05 Korsvägen är ett Joint Venture mellan NCC och Wayss & Freytag. Projektet är en cirka 3,2 kilometer lång tågtunnel och sträcker sig från Landala, via Korsvägen och Örgryte/Jakobsdal för att sedan ansluta i Almedal till befintliga spår. Merparten av tunneldelarna går i berg och består av en spårtunnel och en parallell service- och räddningstunnel. Tre avsnitt utförs med betongkonstruktioner i lera och jord. Vid Korsvägen kommer den nya underjordiska station Korsvägen byggas med tre uppgångar.

Rollen som Platschef
Som vår projektchef säger är det här ”Ett once in a lifetime projekt. Att bygga Korsvägen är ett unikt projekt i Sverige som görs i Göteborgs innerstad där vi möts av alla utmaningar som man kan stöta på i ett projekt på relativt kort tid som är miljömässigt rätt, hållbart och viktigt för Göteborgs framtid”

Vi vill att du tycker om att leda och utveckla medarbetare såväl som verksamheten. Du bör vara affärsmässig med ett resultat och lönsamhetsfokus samt en förmåga att snabbt överblicka helheten och därav kunna planera och strukturera arbetet på ett effektivt sätt.

Som platschef arbetar du tillsammans med många aktörer såsom underentreprenörer, yrkesarbetare och kollegor för att driva projektet framåt och leder och fördelar arbetsuppgifter självständigt. Du är också ansvarig för att aktivt bidra till utveckling av underställd personal samt att få teamet att arbeta mot gemensamma mål.

Din profil
För att vara framgångsrik i rollen som platschef ser vi att du har en god kunskap om byggprocessen och erfarenhet från ledande befattning inom medelstora anläggningsprojekt med fokus på mark- eller betongarbeten med minst 5 års erfarenhet. Vidare har du kunskaper i entreprenadjuridiken samt regelverk såsom Anläggnings-AMA, MER, AB04, ABT06 mm.

Vi vill att du tycker om att leda och utveckla medarbetare såväl som verksamheten. Du bör vara affärsmässig med ett resultat och lönsamhetsfokus samt en förmåga att snabbt överblicka helheten och därav kunna planera och strukturera arbetet på ett effektivt sätt.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Kontakt
Är du den vi söker tycker vi att du skall ansöka med CV eller din Linkedinprofil omgående. Rekryteringsurvalet kommer att påbörjas vecka 33 - fram tills dess är du välkommen med din ansökan.

Har du frågor kring tjänsten når du HR-Partner Sebastian Hårdh via sebastian.hardh@ncc.se

Varmt välkommen med din ansökan!


Ansök här

Kontaktpersoner: