Platschef Building

Sista ansökningsdag: 2021-10-10 - Linköping

Ansök här

Platschef - till ett företag som har arbetsmiljön som högsta fokusområde.

Vill du fortsätta utvecklas i din roll som platschef? Då är du välkommen till oss! Hos oss får du möjlighet att tillsammans med ditt team genomföra olika typer av spännande byggprojekt, alltifrån att bygga bostäder till kommersiella byggnader.

Du är stolt varje gång du kan lämna över ett väl genomfört projekt till din kund och dessutom genomfört detta utifrån den budget och de mål som vi gemensamt satt. Hos oss slipper du att vara både platschef och arbetsledare utan här får du arbeta tillsammans med ett team av kompetenta kollegor exempelvis arbetsledare, projektingenjörer, projekteringsledare och installationsledare. När det gäller personalfrågor får du stöttning, när du behöver, av våra HR- kollegor. Du rapporterar till en av våra tre projektchefer.

Vi är i en tillväxtfas och behöver fylla på med ny kompetens till våra nya projekt. Vi har bland annat två stora spännande bostadsprojekt som ska påbörjas i Linköping.

Avdelning Building Östergötland bedriver entreprenadverksamhet. Vi är ca 100 engagerade medarbetare. Du kommer att rapportera till en av våra Projektchefer.

Rollen som Platschef

Som platschef hos oss har du det övergripande ansvaret för projektet du leder vilket innefattar ekonomi och att det drivs i linje med NCC:s riktlinjer samt utifrån de mål vi har satt upp. Hos oss kommer du även att ha ett personalansvar för en grupp yrkesarbetare. Du driver ett projekt i taget. Projekten kan variera i storlek samt komplexitet och kan antingen vara bostäder eller kommersiella fastigheter. En hel del av våra projekt bedrivs i samarbetsformen Partnering.

En annan viktig uppgift för dig blir att se till att det råder ordning och reda på din arbetsplats då detta underlättar för alla att nå de högt ställda krav och mål vi ställer för en säker arbetsmiljö. Vi tror dessutom att det även bidrar till en bättre kvalitet i det projektet vi överlämnar till kunden.

Vi vill vara en lärande organisation och har återkommande platschefsträffar där du får möjlighet att utbyta erfarenheter med dina kollegor. Vi strävar dessutom efter att arbeta med de senaste tekniska plattformarna inom VDC, Bluebeam och Dalux.

Din Profil

Idag arbetar du som platschef och känner att det är dags att byta miljö och få nya kollegor. Du har en byggteknisk utbildning samt några års erfarenhet från rollen som Platschef. Du trivs i rollen som ledare och inser hur viktigt det är att sätta upp tydliga mål för ditt projekt och sedan kunna förmedla detta till dina medarbetare. Du har koll på ekonomin och vet var du ska hitta eventuella felkällor. Du känner dig dessutom bekväm med de administrativa rutiner som jobbet idag kräver.

Vi jobbar hårt med att vår arbetsmiljö ska vara bra och säker. Därför måste även du ha insikt i att en god och säker arbetsmiljö är det viktigaste du kan erbjuda dina medarbetare, kunder och dig själv.

För att bli en del av oss kräver vi att du kan ställa upp på våra värderingar: Ärlighet, Tillit och Respekt och förstår vikten av att jobba med inkludering och mångfald i organisationen. B-körkort är ett krav.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Linköping. Den här tjänsten bakgrunds-kontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan

Ring gärna Produktionschef Andreas Lennartsson, 076-793 53 15, alt HR Specialist Monica Klersén, 070-653 90 49, för ytterligare information Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt, dock senast 2021-10-10.
Observera: På grund av semestertider är vi inte tillgängliga hela tiden så om vi inte svarar lämna ett meddelande så återkommer vi.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans .   

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter och bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.   

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.  

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 


Ansök här

Kontaktpersoner: