Jr Projekteringsledare till NCC

Sista ansökningsdag: 2021-10-15 - Göteborg

Ansök här

Vi behöver bli fler Projekteringsledare till Building Väst, en avdelning inom NCC med cirka 350 medarbetare. Vi har ett flertal intressanta projekt så som Lisebergs nya vattenpark, Kv Johanna, Kineum, MIMO samt ett par intressanta bostadsprojekt i centrala Göteborg.

Detta är ett jobb för dig som älskar att leda, fördela och säkerställa att alla discipliner i byggprocessens tidiga skeden arbetar på ett effektivt sätt. NCC ligger i framkant vad gäller virtuellt byggande (VDC) vilket innebär att du aktivt kommer arbeta med dessa frågor tillsammans med vår VDC-ledare. Hos oss har BIM-modellen en given plats vid varje tillfälle i Projektstudion men också under kalkylarbetet och i produktion.

Rollen som Projekteringsledare

Som projekteringsledare är du med i ett projekts tidiga skede. Du är länken mellan projektutveckling och produktion. Du leder en projektgrupp bestående av specialister inom ex energi, kalkyl, inköp och produktion. Dessutom tillkommer externa konsulter och beställare. Tillsammans ska ni omvandla arkitektens tidiga underlag till system- och bygghandlingar. Viktigt för dig blir att säkerställa att ställda krav, utifrån lagstiftning och projektmål uppfylls, så att produktion kan bygga på ett säkert och effektivt sätt.

Vi lovar dig många utmaningar i en omväxlande miljö där din förmåga att både se helhet men inte glömma detaljer gör dig framgångsrik. Det är inte alltid lätt att få alla discipliner att samarbeta men det skrämmer inte dig utan du har förståelse för allas olikheter och ser att god kommunikation samt tydlighet är dina verktyg. Vårt mål är att vara en riktigt bra arbetsplats där vi har stort fokus på arbetsmiljö, mångfald, jämställdhet och hållbarhet.

Din profil

För att du skall ha rätt förutsättningar för tjänsten ser vi att du har en eftergymnasial utbildning mot bygg samt något års erfarenhet från en roll inom entreprenadverksamhet eller konsultsidan.

Det allra viktigaste är att du har en förståelse för byggprocessen samt dina personliga egenskaper. Som projekteringsledare krävs det att du har en förmåga att leda andra och driva processer mot tydliga mål. Du har en fallenhet för struktur, är lyhörd, pedagogisk och diplomatisk som inte räds att fatta beslut när det krävs. DU trivs med att nätverka och är tydlig i din kommunikation. 

Om du håller med om våra grundläggande värderingar: ärlighet, respekt och tillit är du välkommen till oss. 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt regionkontor vid Lilla Bommen i Göteborg.

Kontakt och ansökan

Kontakta gärna Gruppchef Petra Ahlström, 0706–191252 eller Specialistchef, Mattias Andersson på telefon 0703-617871. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 15 oktober 2021. 

Välkommen med din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.  

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

 


Ansök här

Kontaktpersoner: