Arbetsledare kvalité och miljö till Building Väst

Sista ansökningsdag: 2021-06-30 - Göteborg

Ansök här

Inom NCC har arbetet med kvalité och miljö stor betydelse och att arbeta proaktivt med KM-frågor är avgörande för att lyckas. Till vår avdelning NCC Building Väst söker vi nu dig som vill stötta vårt projekt Masthuggskajen i ca 10 månader i kvalité och miljöfrågor, för att därefter övergå i en roll som arbetsledare i projektet. 

Rollen som KM-samordnare

Grunden för KM-arbetet är gjort i projektet och ditt ansvar blir att driva och följa upp dessa KM-frågor under produktionsskedet. Du arbetar mestadels operativt, vilket innebär att ditt dagliga arbete kommer att ske ute på projektet där du får en uppföljande och rådgivande funktion gentemot projektchef och platschef och andra medarbetare inom projekt. Du driver aktuella frågor inom ditt specialistområde så som exempelvis BREEAM. Till ditt stöd har du erfarna kollegor på avdelningen och i projektet liksom bra verktyg och arbetssätt som stöttar dig i KM-rollen.

Din profil

Vi tror att du är en nyexaminerad byggingenjör med intresse för kvalitet och miljöfrågor och som även har intresse att jobba som arbetsledare, då vi ser detta som ett naturligt nästa steg i projektet.
Samarbetsförmåga och förmåga att utveckla och underhålla goda relationer är viktiga egenskaper. Du är bekväm med att ställa krav och att följa upp att saker sköts som de ska, är ordningsam och gillar att ta ansvar. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och drivkraft. God svenska i tal och skrift är ett krav. 

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med start på projektet Masthuggskajen och tillhörighet till Building Väst med projekt i Göteborgsregionen.

Kontakt och ansökan

Tycker du tjänsten låter intressant? Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2021-06-30. För frågor kring tjänsten når du Produktionschef Anders Lukschandl på telefon 0706 - 58 28 21. 
Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag. 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.  

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.


Ansök här

Kontaktpersoner: