Arbetsledare Mark

Sista ansökningsdag: 2021-06-23 - Göteborg

Ansök här

NCC Civil West är en del av affärsområdet Infrastructure och har idag en stark position på marknaden. Vi bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av projekt inom mark, väg, anläggning och industri inom regionen.

Vår markgrupp i Göteborg arbetar med utveckling av kontorshus, industribyggnader och boendeverksamhet. Vi arbetar även med VA, gator, finplanering, marksanering och mycket annat och vi behöver nu möta den ökande efterfrågan från våra kunder. Som arbetsledare hos oss kommer du att vara en del av ett härligt gäng på cirka 45 tjänstemän och 30 yrkesarbetare.  

Här är dina nya utmaningar
Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. I samarbete med platschefen planerar och leder du projekten framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och ser till att vi håller vad vi lovar. Du medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt leder och fördelar det löpande arbetet. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet. I din roll arbetar du nära en platschef vilket innebär att du kontinuerligt utvecklas i din roll och successivt kan ta ett större ansvar.

Dina erfarenheter
För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Då vi rekryterar flera arbetsledare är vi intresserade av dig med flerårig erfarenhet ifrån branschen men även av dig som tar din första roll som arbetsledare.

För att vara framgångsrik i rollen som arbetsledare ser vi att du är en affärsmässig lagspelare som drivs av att skapa goda resultat. Du är kommunikativ och har en ambition att utvecklas inom produktion.

Ytterligare information
Tjänsten är tillsvidare. Du placeras i Göteborg men kommer att arbeta på våra projekt i Göteborg med omnejd. B-körkort är ett krav.

Kom och bygg tillsammans med oss - hos oss kan du göra skillnad!
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta HR Partner, Hanna Jakobsson på tfn: 070-088 78 53 alt hanna.jakobsson@ncc.se.

Registrera din ansökan och CV nedan, urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt dock senast den 23 juni.

Om oss
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag. Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: