Arbetsledare Building Västmanland/Sörmland

Sista ansökningsdag: 2021-11-07 - Nyköping

Ansök här

Har du ett par års erfarenhet av att arbeta självständigt i en roll som arbetsledare och vill jobba med spännande projekt i Nyköpingsregionen? Till vår avdelning NCC Building Västmanland/Sörmland söker vi nu efter en erfaren Arbetsledare som söker en utmanande roll med goda utvecklingsmöjligheter.

Rollen som Arbetsledare

I din roll som arbetsledare hos oss kommer du att ha nära samarbete med platschefen där du planerar och leder projektet framåt, följer upp tidplaner och fördelar resurser. Du beställer material och styr resurseffektivt, bland annat genom att samordna yrkesmedarbetarnas och underentreprenörernas arbeten. Vi på NCC har bra verktyg och arbetssätt som stödjer dig i arbetsledarrollen där du även fungerar som en viktig förebild när det gäller arbetet inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö. 

Din profil

Vi söker nu dig som har flera års tidigare produktionserfarenhet som arbetsledare. Du är van vid att arbeta med hus- eller bostadsprojekt eller annan närliggande tjänst inom produktion. Du har en byggteknisk utbildning på gymnasienivå, YH-utbildning eller högskoleutbildning inom byggteknik.
Som person är du positiv, ansvarsfull, ordningsam och brinner för ditt arbete ute i produktionen. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang samt drivkraft. För att bli en del av oss kräver vi att du kan ställa upp på våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och förstår vikten av att jobba med inkludering och mångfald i organisationen.

Ytterligare information

Tjänsterna är tillsvidare med placering i något av våra projekt i eller runt om Nyköping.

Kontakt och ansökan

Tycker du tjänsten låter intressant? Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2021-11-07. För frågor kring tjänsten når du Produktionschef Sagvan Abdulsatar på telefon 0708 – 17 48 17.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag. 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.  

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.


Ansök här

Kontaktpersoner: