Projekteringsledare Building Skaraborg

Sista ansökningsdag: 2021-06-23 - Tidaholm

Ansök här

Projekteringsledare Building - projekt Tidaholmsanstalten

NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalten i Tidaholm tillsammans med Specialfastigheter. Detta är ett stort och komplext projekt med hög säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande och även bakgrundskontroller på personal i projektet. Anstalten kommer att byggas om för att bli mer ändamålsenlig och få fler platser. Till projektet söker vi nu en projekteringsledare som blir en viktig person i teamet.

Rollen 

I rollen som projekteringsledare har du stor påverkan på affären, framdrift och slutresultat och du har många kontaktytor såväl internt som externt. Du arbetar med planering, uppföljning och genomförande av projekteringsarbete med projektets övriga planer och att projektörer uppfyller ställda kontrakts- kvalitets- och lagkrav i projekteringsarbetet. Arbetet bedrivs i enlighet med NCC:s verksamhetssystem och du upprättar och stämmer av projekteringsanvisningar, projekteringsbudget, projekteringstidsplan och gränsdragningslistor för projektörer. Framdriften stäms av kontinuerligt med ansvarig chef i projektet. Rollen kräver förståelse för flera aspekter som till exempel hantering av risker, kvalité, hållbarhet, myndighetskrav, finanser och inköp liksom förståelse för legala aspekter.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av projektstyrning och som vill arbeta i ett stort projekt med hög säkerhetsklassning. Med dig har du en utbildning inom byggteknik alternativt motsvarande utbildning eller erfarenhet från arbetslivet. Du har ett intresse för processer och erfarenhet av husproduktion med en helhetsförståelse och kompetens att bedöma olika lösningars för- och nackdelar, tekniskt och ekonomiskt. 

Som person är du lyhörd och kommunikativ, har lätt för att samarbeta och trivs i en roll där du tar ansvar och driver processer framåt. Du är noggrann i det egna arbetet samtidigt som du har förmåga att prioritera effektivt för att hålla deadlines och nå uppsatta projektmål. På NCC är vi övertygade om att de mest framgångsrika projekten sker i samverkan. För att trivas i rollen ser vi därför att du gillar att arbeta i team, har en stark vilja att utveckla, att lära dig mer samt dela med dig av det. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placering på projektkontoret i Tidaholm vilket är ett flerårigt projekt med möjlighet att utvecklas internt på NCC. Möjlighet till visst distansarbete från annat NCC-kontor kan finnas men du behöver vara på plats minst 2 dagar/vecka. 

Kontakt och ansökan

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Gunilla Glännå, rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se eller 0790-788 170. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-06-23.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.
Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 
NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: