VDC-ledare Building Skaraborg

Sista ansökningsdag: 2021-06-23 - Tidaholm

Ansök här

VDC-ledare Building - projekt Tidaholmsanstalten

NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalten i Tidaholm tillsammans med Specialfastigheter. Detta är ett stort och komplext projekt med hög säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande och även bakgrundskontroller på personal i projektet. Anstalten kommer att byggas om för att bli mer ändamålsenlig och få fler platser. Till projektet söker vi nu en VDC-ledare som blir en viktig person i teamet.

Rollen som VDC-ledare

I rollen som VDC-ledare kommer du arbeta operativt med VDC i projektet där du säkerställer och följer upp relevant VDC-nivå med hänsyn till projektförutsättningar. I det dagliga arbetet driver du arbetet med informationsleveranser utifrån informationsbehov från samtliga kravställare i projektet vilket innebär styrning och kvalitetskontroller av leveranser. Målet är att säkerställa ett effektivt VDC-samarbete mellan involverade parter. Som stöd finns dina kollegor i specialistgruppen samt ett stort internt nätverk med experter inom VDC.

Läs mer om NCC och digitalt byggande med VDC här: https://www.ncc.se/vart-erbjudande/kunderbjudande/digitalt-byggande/vdc-och-vr/

Din profil

Du har en byggteknisk utbildning med inriktning på VDC och med rätt profil kan du komma direkt från skolan. Vi söker dig som som vill arbeta i ett stort projekt med hög säkerhetsklassning i en VDC-roll. Du har ett intresse för processer och IT som verktyg. Det är meriterande med erfarenhet av husproduktion, kanske som arbetsledare.
Som person är du lyhörd och har lätt för att samarbeta och få med dig medarbetare och konsulter i VDC-arbetet. Du är uthållig, strukturerad och kommunicerar tydligt. Vidare trivs du i en ansvarstagande roll och har en förmåga att prioritera för att nå uppsatta projektmål och deadlines. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placering på projektkontoret i Tidaholm vilket är ett flerårigt projekt med möjlighet att utvecklas internt på NCC. 

Kontakt och ansökan

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Gunilla Glännå, rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se eller 0790-788 170. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-06-23.
Varmt välkommen med din ansökan!


Ansök här

Kontaktpersoner: