Processmaskinist till NCC Asfalt Hudiksvall

Sista ansökningsdag: 2021-06-25 - Hudiksvall

Ansök här

Rollen hos oss
Som processmaskinist kommer du att arbeta med produktion av asfaltmassa vid vår asfaltfabrik i Hudiksvall. I arbetsuppgifterna ingår ansvar för styrning och övervakning av processen, ordermottagning, arbetsplanering samt avrop av råvaror. Viss provtagning ingår. Du ansvarar också för den tekniska kontrollen, dvs att nödvändiga reparationer och underhållsåtgärder blir utförda. I tjänsten ingår även inlastning av stenmaterial med hjullastare.

Dina erfarenheter
Du bör vara svets- och reparationskunnig. Arbete som gett erfarenheter om PC-baserad maskin eller processtyrning är meriterande.

Dina egenskaper
Du är en engagerad och noggrann person som trivs och kan prestera resultat tillsammans med andra, även när tempot ibland kan vara högt. Du har god samarbetsförmåga, kan arbeta självständigt men fungerar även bra i mindre grupper.

Ytterligare information
Datavana och B-körkort är ett krav. Förarbevis för hjullastare är meriterande.
Periodvis förekommer det en del arbete på obekväm arbetstid samt övertidsarbete så du måste vara flexibel beträffande arbetstider.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med omgående tillträde. Placering i Hudiksvall.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Operations Manager Magnus Johansson, telefon 070-696 12 20. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2021-06-25.

Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du ha en plats i organisationen med goda värderingar, hög miljövetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 


Ansök här

Kontaktpersoner: