Ledningsrenoverare/Installatör - NoDig

Sista ansökningsdag: 2021-06-28 - Malmö

Ansök här

Ledningsrenoverare/installatör med C och BE-körkort.

På NCC NoDig vill vi gärna ha våra egna installatörer, då vi hoppas och tror att du som anställd hos oss får en större inblick och känsla för de projekt du är med i. Du arbetar i ett lag som består av arbetsledare och yrkesarbetare.

NCC NoDig är branschens ledande helhetsleverantör inom schaktfritt ledningsbyggande med ett komplett utbud av schaktfria tekniker för ledningsbyggande och ledningsförnyelse. Du erbjuds en plats i ett team med gedigen erfarenhet och kompetens inom alla förekommande teknikområden i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi erbjuder våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Läs mer på NCC.se - NoDig Schaktfri ledningsförnyelse

Rollen som ledningsrenoverare/installatör

Som installatör hos oss på NoDig får du ett varierande arbete eftersom du får arbeta med alla typer av rörläggning och installationer. Du kommer främst att arbete med ledningsrenovering av vatten och avlopp. Projekten som varierar i storlek bedrivs främst i team på två men även nära samarbete med våra schaktlag.

I rollen ingår att läsa ritningar samt att noggrant dokumentera arbetet som genomförts. Detta sker via våra digitala hjälpmedel. Vi lovar dig ett omväxlande och stimulerande arbete inom ett företag som har stort fokus på att skapa en god arbetsmiljö och laganda.

Din profil

C och BE-körkort är ett krav samt att du behärskar svenska i tal och skrift. Du är dessutom van vid att använda digitala verktyg.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i kombination med din yrkeskunskap. Du bör ha stort tekniskt kunnande och vara lösningsorienterad.

Det viktigast är din inställning! Vill du lära dig något nytt och utvecklas som installatör eller är du redan en erfaren rörläggare som vill ha en ny utmaning. Då är du välkommen att söka tjänsten.

Du gillar att jobba i team men kan även arbeta självständigt när så krävs. Du värdesätter dina kunskaper inom VA och känner stolthet över att göra ett bra arbete, som bidrar till att vår kund blir nöjd över det arbete du genomfört. En del dagar går arbetet enligt planerna medan en annan dag måste du använda din kreativa förmåga för att lösa de problem som uppstått. Du är ansvarsfull, noggrann och har bra kommunikativ förmåga. Vår säkerhet ute på arbetsplatserna står högst på vår agenda. Därför är det viktigt att du ställer upp på våra säkerhetskrav samt att du ställer upp på våra värderingar; Ärlighet, Respekt och Tillit.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas. Du kommer att utgå från vår etablering i Arlöv eller Bjuv men åker sedan ut till uppdragen som ligger söder om Jönköping. Resor ingår i tjänsten. Lön enligt avtal.

Kontakt och Ansökan

Har du frågor kontakta gärna Projektchef, Bastiaan den Braver på telefon 0765-215242 Om du är intresserad är du välkommen att skicka in din ansökan med CV och ett personligt brev via länken nedan. Urval sker löpande så ansök snarast, dock senast 2021-06-28.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter och bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.  Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.  

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 


Ansök här

Kontaktpersoner: