Platschef

Sista ansökningsdag: 2021-06-30 - Nyköping

Ansök här

NCC Civil Middle är en del av affärsområdet Infrastructure och har idag en stark position på marknaden. Vi bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av projekt inom mark, väg, anläggning och industri inom regionen. Vi är uppdelade i fem produktionsområden i regionen där du kommer att ingå i produktionschefsgruppen Västmanland/Södermanland.

Nu söker vi dig som vill arbeta som platschef inom mark och anläggning i Södermanland!

Rollen
Som platschef är det du som ansvarar för hela projektets genomförande från byggstart till överlämnande. Det innebär att du ansvarar för projektets planering och genomförande vad gäller kvalitet, tid, säkerhet och ekonomi. Arbetet innefattar även personalansvar och ansvar för anskaffning av resurser. Till din hjälp har du förutom underställda arbetsledare även stöd av projektingenjör och projektchef. Tillsammans jobbar ni ihop för att leverera den mest effektiva lösningen för både kunden och NCC.

Vem är du?
För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Ett krav är några års erfarenhet som platschef inom mark och anläggning alternativt att du har några års erfarenhet från en roll som exempelvis arbetsledare och/eller projektingenjör med förutsättningar att ta klivet in i en roll som platschef. Du har sinne för ekonomi och god planeringsförmåga och är väl insatt i frågor rörande arbetsmiljö och säkerhet samt produktionstekniska lösningar och entreprenadjuridik inom mark och anläggning.

Vi ställer höga krav på affärsmässighet, engagemang och samarbetsförmåga. Arbetet kräver god social kompetens och att du har lätt för att skapa kontakter och goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Nyfikenhet och nytänkande är viktiga egenskaper för denna tjänst då mycket handlar om problemlösning. För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha passion för att prestera och leverera. Du behöver kunna ta välgrundade beslut och agera med omtanke.

NCC erbjuder
Hos NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Tjänsten är en provanställning/tillsvidareanställning med placering på projekt inom Södermanland.

Kom och bygg tillsammans med oss - hos oss kan du göra skillnad!

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Andreas Eliasson, projektchef Södermanland, tel: 079-078 74 45 eller Maria Håkansson, HR Partner Civil Middle, tel: 070-341 58 26.

Registrera din ansökan och CV nedan, urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt dock senast den 30 juni.

Välkommen med din ansökan!


Ansök här

Kontaktpersoner: