Betongarbetare till NCC Infrastructure Värmland

Sista ansökningsdag: 2021-06-19 -

Ansök här

 

Har du yrkesbevis som betongarbetare och hunnit skaffa dig bred kompetens inom yrket? Nu söker vi erfarna betongarbetare till vår Värmlandsavdelning med projekt runt om i Sverige. Vi är specialiserade på vattenkraft men har även många andra projekt såsom arbete på industrier, fiskvägar och brojobb.  


Rollen hos oss

Som betongarbetare får du ett varierande arbete. Projekten varierar i storlek vilket gör att arbetet kan bedrivas både självständigt likväl som i mindre eller större arbetslag. 

Vi på NCC ser många fördelar med att ha ett eget team av yrkesmedarbetare som tillsammans med platschef och arbetsledare driver våra projekt säkert, effektivt och framgångsrikt. Våra kompetenta medarbetare är vår absolut största framgångsfaktor. Vi är övertygade om att vi och vår verksamhet ständigt kan utvecklas och bli ännu bättre genom ett medskapande arbetssätt. Medskapande för oss innebär att du i ditt dagliga arbete har ett engagerat, aktivt stödjande och bidragande sätt som får både dig och dina kollegor att må bra, trivas, utvecklas och prestera.


Din profil

Vi ser gärna att du som söker har några års erfarenhet av betongarbete. Yrkesbevis är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är engagerad, driven och ansvarsfull. Du gillar att jobba i team men kan även arbeta självständigt när så krävs. Då det ofta uppstår oplanerade händelser gäller det att kunna vara flexibel och gilla problemlösning.

Vidare behöver du:

  • B-körkort är ett krav
  • Värdesätta ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifiera dig med våra värderingar: Ärlighet, Respekt och Tillit.
  • Ha möjlighet ligga borta på traktjobb

Ytterligare information:

  • Vi tillämpar 6 månaders provanställning med målsättning att den övergår till en tillsvidaretjänst med preliminär start direkt när rätt ansökningar inkommit.
  • Mån-tors eller mån-fred beroende på projekt.


Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta gärna vår projektchef Jonas Berglund 070-294 67 70 alternativt HR Jeanette Radebrink 076-521 58 34

 

Om oss

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet och personlig utveckling. På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.


Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2021-06-15

Varmt välkommen med din ansökan!


Ansök här

Kontaktpersoner: