Säljare till Industry Stenmaterial Östergötland

Sista ansökningsdag: 2021-06-20 - Norrköping

Ansök här

Är du genuint intresserad av försäljning med stort kundansvar? Drivs du av att vara ute hos dina kunder för att bygga relationer och har ett skarpt sinne för affären? Vi har stor efterfrågan på våra produkter och tjänster och nu finns en möjlighet att bli en del av vårt team på en växande och spännande marknad i Östergötland.

Rollen som Säljare

Som säljare hos oss får du utveckla vårt kunderbjudande och skapa attraktiva och kundanpassade lösningar som driver oss till en starkare marknadsposition. En viktig del i rollen är att öka försäljningen till befintliga och nya kunder genom aktivt arbete med kundbesök för att identifiera nya affärsmöjligheter och bygga relationer utifrån våra strategiska mål.

  • Du ansvarar för försäljning och marknadsbevakning i Östergötland samt för försäljningsbudget och prognos
  • Du arbetar självständigt och driver hela säljprocessen i dialog med produktion, samtidigt som du samverkar med dina säljkollegor för att nå uppsatta försäljningsmål
  • Du ansvarar för hela affären från nätverkande och bearbetning av kunder till förhandling och uppföljning

Din profil

Du har minst 3 års säljerfarenhet från liknande verksamhet. Relevant erfarenhet från täkt- och eller anläggningsverksamhet är meriterande. Upparbetat nätverk i området och branschen är starkt meriterade.

  • Du har ett tydligt, strategiskt tankesätt runt affärer och försäljning och kan identifiera nya affärsmöjligheter.
  • Du trivs i förhandlingssituationer och anpassar dig till aktuell situation.
  • Du stimuleras av att göra lönsamma affärer, förstår vikten av att arbeta ute, nära kunderna och har ett stort engagemang för affären och kundrelationer

Du har lätt för att skapa varaktiga relationer, såväl internt som externt och trivs med att arbeta tillsammans med andra, då teamet är mycket viktigt för att uppnå bestående resultat. Du har god kommunikativ förmåga och behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Du har goda kunskaper i Officepaketet samt erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Norrköping, men innebär också resor då kundbesök är frekvent förekommande. B- körkort och tillgång till bil är ett krav. Vid behov tillämpas provanställning. Den här tjänsten kan komma att bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om rollen som säljare? Kontakta gärna Area Manager Henrik Stjernberg, telefon: 070- 020 58 00, eller mail henrik.stjernberg@ncc.se alternativt rekryteringskonsult Suzanne Falk på telefon: 070-594 10 36 eller mail: suzanne.falk@valona.se

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2021-06-20. Registrera din ansökan och CV nedan.

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 


Ansök här

Kontaktpersoner: