Verksamhetsutvecklare till Bergnäset

Sista ansökningsdag: 2021-06-20 - Luleå

Ansök här

Verksamhetsutvecklare med kommunikativ förmåga!

Detta är en roll för dig som gillar förändringsarbete, projektledning och kommunikation och inte minst målstyrning, processutveckling och hållbarhetsfrågor. Vi är inne i ett skede där vi håller på att förändra vår struktur och utveckla bolaget. För dig som verksamhetsutvecklare kommer det att innebära en spännande resa där du ska vara med och utveckla vår verksamhet både strategiskt och operativt.

Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 300 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Vi är en stor aktör på marknaden och med gott anseende. Gå gärna in och läs mer om oss på www.bergnaset.se

Rollen som Verksamhetsutvecklare 

Dina ansvarsområden spänner över ett stort område där du får bidra i allt från arbete med intern- och extern kommunikation, kvalitets-, miljö- och hållbarhetsarbete, verksamhets- och kvalitetsledningsarbete till att stödja ledningen i det strategiska arbetet och realisera en ny affärsplan. Några av dina arbetsuppgifter kommer att vara att;

  • Driva och samordna bolagets arbete med strategi-, mål- och affärsplaner vilket innebär att både dokumentera, implementera och följa upp.
  • Ansvarar för att utveckla och förvalta bolagets verksamhetssystem, STIB auktorisation och kvalitetscertifiering. 
  • Driva arbetet med ständiga förbättringar utifrån t ex kund- och medarbetarundersökningar
  • Samordna bolagets hållbarhetsarbete med kvalitets-, miljö-, arbetsmiljöarbete
  • Övergripande ansvar för bolagets externa och interna kommunikation och förvalta och utveckla kommunikationsplattformarna.
  • Proaktivt och i nära dialog med verksamheten och dess kunder arbeta med utveckling, förbättring och implementering av gemensamma arbetssätt och rutiner

Din profil

Du har en universitets- eller högskoleutbildning. Förmodligen är du civilingenjör, civilekonom eller miljövetare och arbetar idag som konsult eller inom ett entreprenad- eller serviceföretag. Därtill har du flera års erfarenhet av projektledning och av att leda förändringsarbete samt har ett brinnande intresse av att utveckla och implementera nya arbetssätt och rutiner.  

Du är väl bekant med lagstiftning och regelverk gällande miljö- och hållbarhetsarbete samt med våra kvalitetssystem så som ISO. Meriterande är om du även är bekant med STIB (ställningsbyggarnas branschorganisation) och dess auktorisationskrav.

Du är en van kommunikatör som inte räds att stå inför andra och presentera både företaget och ditt arbete både intern och extern. Du har dessutom en mycket god förmåga att uttrycka dig skrift vilket innebära att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.  Du är även en god lyssnare då du ska ta till dig andras tankar och idéer för att ni tillsammans kan göra och driva på de förändringar som krävs. 

Du är van vid att skapa nya kontakter och trivs med att arbeta i grupp men kan även trivas med att arbeta självständigt.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Din placeringsort kan vara på något av våra kontor i Solna, Iggesund, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Piteå eller Luleå. B-körkort är ett krav då en del resor förekommer i tjänsten.

Kontakt och ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Flink, HRBP på tfn 0709-18 15 45 eller Helena Henriksson, VD, tfn 070-795 83 50. Din ansökan vill vi ha senast 13 juni.

Varmt välkommen med din ansökan!  

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: