Plant Manager Västlänken

Sista ansökningsdag: 2021-08-26 - Göteborg

Ansök här

Tunneldrivningen för Korsvägen går nu in i en intressant fas. Vi har inlett de mest omfattande arbetena för att öppna upp Korsvägens framtida station. Ett tekniskt utmanande moment vilket kräver att vi blir fler som vill vara med och bidra.

Vi söker nu efter en Plant Manager för att säkerställa den dagliga driften för tunneldrivningen utan avbrott.

Rollen som Plant Manager

Som Plant Manager ansvarar du för att säkerställa den dagliga driften för tunneldrivning. Det innebär att du ansvarar för att säkerställa byggström, ingående och utgående vattenhantering och ventilation allt eftersom vi fortsätter tunneldrivningen längre in i berget. En stor del i din roll handlar om planering, samordning och utförande samt logistik där du behöver ha en plan för flödet av transporter på arbetsplatsen och för ström, el och ventilation. I nära samråd med vår maskinchef är du även övergripande ansvarig för planeringen av våra maskiners drift och underhåll. Kommande utmaningar är bland annat att uppföra en verkstad under jord samt samordna och säkerställa infrastrukturen för efterarbeten såsom betong-, mark- och installationsarbeten. Du ska helt enkelt se till att våra anläggningsarbeten flyter på effektivt och utan driftstopp!

Som Plant Manager krävs det att du har en helhetssyn och en förmåga att ligga steget före, för att skapa en bra produktionsmiljö utan avbrott.

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen som Plant Manager ser vi att du har en mycket god förmåga att planera, kommunicera och administrera. Du har även en känsla för hur vi hanterar logistikflöden av allt material.

Vi ser gärna att du har en verkstads- eller reparationsbakgrund samt tidigare erfarenheter av att etablera byggarbetsplatser samt har erfarenhet att leda grupper. Du är handlingskraftig och har en förmåga att se till att saker blir gjorda.

Ytterligare information

Tjänsten är med anställning i projekt Korsvägen. Du rapporterar närmast till Blockchef Berg/Tunnel.

Kontakt och ansökan

Har du frågor kring tjänsten och rekryteringsprocessen når du HR-Partner Sebastian Hårdh på telefonnummer 0790728479 eller sebastian.hardh@ncc.se. Ansök gärna omgående då vi tillämpar löpande urval vilket kan innebära att rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Dock ej senare än 2021-07-30.

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag. Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: