Mätningstekniker Västlänken

Sista ansökningsdag: 2021-12-31 - Göteborg

Ansök här

Har du tidigare erfarenhet av att göra borrplaner? Har du erfarenhet av cad och trivs i en miljö där du samarbetar mellan produktion och planering?

För vårt Block Berg/Tunnel på projekt Korsvägen söker vi nu efter en mättekniker som vill vara en del i ett av Sveriges mest komplexa bergtunnelprojekt. Är det du?

Rollen som Mätningstekniker

Som mätningstekniker kommer du att ha en viktig roll för hur vi planerar vår produktion framåt då ditt ansvar innebär att producera borrplaner för ortdrivningen. Du arbetar modellbaserat i Underground Manager och har nära kontakt och samarbete med Borrare och Platschef i tids- och produktionsplaneringen.  Ytterligare ansvar i tjänsten innefattar inmätning och laserskanning av berget.

Din profil
Idag arbetar du sedan ett par år som mätningstekniker och det är meriterande om du tidigare har producerat borrplaner. Du har vana av modellbaserade program, starkt meriterande om du har erfarenhet av Underground Manager.

I grunden har du en utbildning inom mätteknik och vana av att arbeta med modeller samt ett stort intresse av problemlösning.

Du är social och tydlig i din kommunikation och är en utpräglad lagspelare.

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med omgående start och placering på vår tunneletablering i centrala Göteborg.

Kontakt och ansökan

Låter detta som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 2021-12-31. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta HR-Partner, Sebastian Hårdh på sebastian.hardh@ncc.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag. Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: