Mark och anläggning Vimmerby - Oskarshamn

Sista ansökningsdag: 2021-06-03 - Oskarshamn

Ansök här

Då vår verksamhet går bra så behöver vi förstärka oss med ett antal nya medarbetare.

Region Civil West/Sout bygger och renoverar infrastruktur, från design och konstruktion till produktion och underhåll inom infrastruktur, anläggningsarbeten och service inom mark- och VA-arbeten. Regionen omsätter ca 1.7 miljarder kronor och vi är ca 450 medarbetare.

Du kommer att arbeta omkring Oskarshamn – Vimmerby.

Rollen som Mark- och Anläggningsarbetare

Som Mark o Anläggningsarbetare hos oss kommer du att ingå i vår Anläggningsgrupp och jobba med allt inom stora och små mark- och anläggningsjobb. Arbetet bedrivs ofta självständigt i små lag och under tidspress. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bland annat rörläggning, stensättning, förberedande markarbeten, plattsättning, VA-arbeten samt arbeten med infrastruktur.

Din Profil

Vi söker dig som har erfarenhet inom VA, allmänt markarbete och infraprojekt. Du bör ha minst 3 års branscherfarenhet. Vi ser det som meriterande om du genomgått Trafikverkets kravutbildningar liksom giltiga behörighetsutbildningar som säkerhet på väg, PE-svets, ESA mm.

Vi söker en flexibel person med god samarbetsförmåga som trivs när tempot är högt. Vi tror att du är en driven och självständig person som gärna tar egna initiativ och kan generera resultat tillsammans med andra. Du blir en i teamet med gott kamratskap och bra stämning. Du kommer vara delaktig i ditt och dina kollegors vardagliga arbetsmiljötänk.

Vi söker dig som är praktiskt lagd, självständig och engagerad. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är ansvarsfull och noga med tider och säkerhet. Du har en bra kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift.

Ytterligare information

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, vid behov tillämpas provanställning. Utgångsport är Vimmerby eller Oskarshamn. Arbetsområdet är Kalmar län. Resor inom regionen förekommer och B-körkort är ett krav.

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta HR-Specialist Magnus Schill 070-579 29 87 eller projektchef Hans Wimelius 070–2946135. Välkommen med din ansökan snarast men senast 2021-05-31. Urval och tillsättning sker löpande.

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning. Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.   

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta NCC för detta uppdrag.


Ansök här

Kontaktpersoner: