VDC-ledare Building - Projekt Tidaholmsanstalten

Sista ansökningsdag: 2021-06-03 - Tidaholm

Ansök här

NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalten i Tidaholm tillsammans med Specialfastigheter. Detta är ett stort och komplext projekt med hög säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande och även bakgrundskontroller på personal i projektet. Anstalten kommer att byggas om för att bli mer ändamålsenlig och få fler platser. Till projektet söker vi nu en VDC-ledare som blir en viktig person i teamet.

Rollen som VDC-ledare

I rollen som VDC-ledare kommer du arbeta operativt med VDC i projektet och det kan innebära att du säkerställer och följer upp relevant VDC-nivå med hänsyn till projektförutsättningar. I det dagliga arbetet driver du arbetet med informationsleveranser utifrån informationsbehov från samtliga kravställare i projektet. Styrning av leveranser genom att projektanpassa projekteringsanvisningar inklusive bilagor samt kvalitetskontroller av leveranser. Säkerställa ett effektivt VDC-samarbete mellan involverade parter.

Din profil

Vi söker dig som vill arbeta i ett stort projekt med hög säkerhetsklassning i en VDC-roll. Du håller dig kontinuerligt uppdaterad inom ditt fackområde och har ett intresse för IT, processer och erfarenhet av husproduktion.
Som person är du lyhörd och har lätt för att samarbeta och få med dig medarbetare och konsulter i VDC-arbetet. Du är uthållig, strukturerad och kommunicerar tydligt. Vidare trivs du i en ansvarstagande roll och har en förmåga att prioritera för att nå uppsatta projektmål och deadlines. Flytande i svenska i tal och skrift är ett krav.
Ytterligare information
Tjänsten är tillsvidare på heltid med placering på projektkontoret i Tidaholm.

Kontakt och ansökan

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Gunilla Glännå, rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se eller 0790-788 170. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-06-03
Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.
Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 
NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.
 
 
 


Ansök här

Kontaktpersoner: