Projektledare NCC Badhus

Sista ansökningsdag: 2021-05-20 -

Ansök här

Har du mångårig erfarenhet av husproduktion och därtill erfarenhet från badhusprojekt? Har du också lätt för att knyta kontakter och skapa förtroende? Till vår badhusgrupp inom NCC Building Sverige söker vi nu efter vår nya projektledare som skall ta oss mot nya höjder, är det du?

Rollen som Projektledare

I din roll som projektledare har du en spännande och intressant uppgift då du ansvarar för att våra badhusprojekt byggs i enlighet med NCC:s koncept för badhusbyggnation. Det innebär att du kommer att vara involverad i projektets samtliga faser, från tidiga skeden i projektutvecklingsfasen, till anbud och till själva överlämnandet av projektet inklusive garantitiden. Däremellan är din utmaning att säkerställa att vår produktion följer huvudprinciperna för badhusbyggen där du i högsta grad är involverad som ett tekniskt stöd gentemot projektorganisationen och bistår med ditt tekniska kunnande inom byggproduktion och i synnerhet badhusbyggnation.

Du kommer att vara en del i vår Badhusgrupp inom Building Sverige och rapportera till Affärschef Badhus som finns placerad i Göteborg. I din roll innehar du ett stort kontaktnät, både inom NCC men också mot beställare där du kommer att stötta våra lokala avdelningar i specifika badhusfrågor samt vara en stor del i att fortsatt utveckla NCCs tekniska plattform för badhusbyggnation.

Din profil

För att nå framgång i rollen ser vi att du har mångårig erfarenhet av byggproduktion i rollen som arbetsledare och/eller platschef med en god förståelse i hur man driver byggproduktion samt projektering. Du besitter även gedigen kunskap kring den politiska och kommunala processen vid byggnation. Starkt meriterande är om du har tidigare erfarenhet av badhusprojekt. 

Som person är det viktigt att du har en social förmåga, duktig på att nätverka och skapa goda relationer då du i rollen kommer att inneha ett stort kontaktnät inom och utanför NCC. Viktigt är också att du kan kravställa och sälja in våra lösningar på ett bra sätt för att nå framgångsrika projekt. Vidare är du engagerad, drivs av utmaningar och resultat. Då placering på tjänsten är flexibel krävs det att du är trygg och självgående i din roll. 

Ytterligare information

Tjänsten är på heltid med placering i Göteborg, Stockholm eller Malmö eller enligt överenskommelse. Resor förekommer i tjänsten varför B-körkort är ett krav. 

Kontakt och ansökan

Har du samma passion för badhus som vi? Välkommen med att anmäla ditt intresse omgående. Vi tillämpar löpande urval, därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2021-05-20.

Har du frågor kring tjänsten når du Affärschef, Jonas Wångsell på telefon 0706-52 90 30.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.  Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.


Ansök här

Kontaktpersoner: