Projektchef, NCC Building Uppsala, Gävle/Dala

Sista ansökningsdag: 2021-05-01 - Uppsala

Ansök här

Brinner du för att skapa lönsamma byggprojekt där en nöjd kund är huvudfokus? Då kan rollen som Projektchef inom vår bostadsorganisation vara din nästa utmaning!

Avdelning Building Uppsala, Gävle/Dala består av 250 engagerade medarbetare som tillsammans utvecklar och producerar bostäder, kontor, logistik och offentliga lokaler inom regionen till ett värde av ca 1,4 Mdr kronor per år. Vi har de senaste åren genomfört flera stora projekt som blivit en naturlig del av vår region såsom Senapsfabriken, Åsikten, Segerstedthuset, Lugnets Badhus och Ångströmlaboratoriet vilket givit oss ett fortsatt förtroende att bygga och utveckla Uppsala, Gävle och Dalarna. Inom NCC arbetar vi aktivt med hållbarhet, samverkan, nya tekniska lösningar, arbetsmiljö och mångfald, med målet att agera förebild inom byggbranschen.

Rollen som Projektchef

Som projektchef hos oss har du resultatansvar för ett eller flera projekt. Du får ett övergripande ansvar för att genomföra projekten från start till mål inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar och ska samtidigt säkerställa att kundens förväntningar uppfylls. I din roll driver och leder du planerings- och produktionsprocessen tillsammans med övriga medarbetare i projektet och ser till att arbetet genomförs i överensstämmelse med NCC:s värderingar.

I rollen som Projektchef förväntas du fokusera på dina medarbetares utveckling, där du coachar och motiverar dem till att nå både personliga och gemensamma mål genom att tydliggöra förväntningar och kontinuerligt ge feedback.

En viktig del i rollen som Projektchef är att medverka i projektens tidiga skeden. Här ansvarar du för att involvera berörda medarbetare för att tillsammans med dem definiera produkt och produktionsmetod, i syfte att skapa rätt förutsättningar för god arbetsmiljö, framdrift och ekonomi i projektet.

Som Projektchef hos oss interagerar du med olika funktioner och grupperingar både inom företaget och externt, något som ställer krav på god kommunikationsförmåga. Att samverka med övriga medarbetare i projekten är en nyckelfråga för vår framgångsrika verksamhet och det är av största vikt att du brinner för att skapa ett nära samarbete med avdelningens affärs- och specialistorganisation.

Din profil

För att lyckas i rollen som Projektchef tror vi att du känner igen dig i en eller flera av nedanstående beskrivningar;

Du har goda ledaregenskaper och har förmågan att skapa engagemang och entusiasm i ditt team. Du trivs med att utveckla dina medarbetare och se dem växa i sina roller, har förmågan att ta tillvara allas kompetens samt motiverar din grupp att arbeta mot en gemensam målbild.

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning och ett antal års arbetslivserfarenhet. Antingen innehar du en liknande position idag eller har erfarenheter och kompetenser som medför att det här är rätt nästa steg i din utveckling.

Som person är du affärsmässig, positiv och strukturerad. Du kan identifiera och analysera risker men motiveras framförallt av att finna lösningar på de utmaningar du ställs inför.

Vi tror att du är en god kommunikatör och har lätt för att bygga och bibehålla goda relationer och samarbeten, såväl internt som externt. 

Du identifierar dig med våra värderingar som är en naturlig del av vår företagskultur: ärlighet, tillit, och respekt.

Ytterligare information

Din placering blir i Uppsala där vi sitter i helt nya och moderna lokaler som stödjer ett flexibelt arbetssätt och samverkan mellan hela organisationen. Som Projektchef är du en del av vår produktionsorganisation och du rapporterar till vår Produktionschef Bostad. Eftersom tjänsten kan kräva en del resor inom avdelningen är B-körkort ett krav.

Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionschef Roger Barkman på 070-376 27 50 eller roger.barkman@ncc.se

Låter detta som ett intressant nästa steg för dig är du välkommen med din ansökan, genom att registrera ditt CV och personliga brev. Sista ansökningsdag är 2021-05-01, men urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: