Projekteringsledare Västlänken

Sista ansökningsdag: 2021-04-30 - Göteborg

Ansök här

Vi söker dig som vill vara en del av ett kompetent team där vi jobbar med ett av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken och det är till vår projektorganisation för Korsvägen som vi söker en Projekteringsledare som uppskattar utmaningen och närheten till produktionen – mitt i centrala Göteborg. Du blir del av en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas och vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna.

Rollen som Projekteringsledare
Som projekteringsledare har du stor påverkan på affären, framdrift och slutresultat. Ledarrollen innebär att leda genom andra och aktivt arbeta för samverkan i projektet. Du följer arbetet genom hela processen med ansvar för projekteringsledning. Du styr och systematiserar framtagande av underlag och tydliga och förståeliga ramar för projektet, vilket kräver förståelse för och samordning av produktionens planering och resursnyttjande. Rollen kräver insyn i de hänsyn som behöver tas när det gäller hantering av t.ex. risker, kvalité, hållbarhet, myndighetskrav, finanser och inköp i internationell miljö liksom förståelse för legala kontraktsvarianter.

Din Profil
Vi söker dig som vill jobba med stora komplexa infrastrukturprojekt i en projektledande/projekteringsledande roll.
Med en helhetsförståelse kan du bedöma olika lösningars för- och nackdelar, såväl tekniskt som ekonomiskt och du har ett intresse för processer. Har du erfarenhet av konstruktion inom betong är det en fördel.
Som person är du lyhörd och har lätt för att samarbeta och få med dig medarbetare och konsulter för att jobba uthålligt, strukturerat och effektivt mot samma mål. Du är tydlig och kommunikativ, förmedlar aktivt information till andra samt har förmågan att etablera och utveckla goda relationer både inom och utanför organisationen. Vidare trivs du i en ansvarstagande roll samt har förmågan att prioritera för att nå uppsatta projektmål och deadlines. Flytande engelska i tal och skrift är ett krav och svenska är en fördel.

Ytterligare information
Tjänsten är tillsvidare på heltid med placering på projektkontoret på Korsvägen.
Vid frågor är du välkommen att höra av dig till rekrytering Gunilla Glännå, gunilla.glanna@ncc.se, 079-0788170. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast 30/4. 

Varmt välkommen med din ansökan! 


Ansök här

Kontaktpersoner: